©MN Press
©MN Press

Povreda pomera debi Zvezdinog beka, ništa ni od Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 18:20

Avdić doživeo peh usled kojeg je praktično završio sezonu

Veliki planovi rukovodstva i stručnog štaba Crvene zvezde vezani za Adema Avdića prinudno će biti prolongirani, a razlog je povreda koju je doživeo mladi levi bek.

Perspektivni fudbaler rođen 2007. godine, nedavno je priključen prvom timu, međutim već viđeni seniorski debi će morati da sačeka do početka naredne sezone. Prema saznanjima Mozzart Sporta, Avdić je na treningu doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata i gotovo izvesno mu sledi pauza do kraja sezone.

Izabrane vesti

Osim što neće biti u konkurenciji za tim Vladana Milojevića, mladi defanzivac će usled povrede propustiti i Evropsko prvenstvo za kadete na Kipru koje počinje za nešto više od mesec dana, odnosno 20. maja.

Avdić je označen kao potencijalni naslednik Milana Rodića i rešenje za poziciju levog beka na duže staze u budućnoti, te se uprkos pehu koji je doživeo, očekuje da od predstojećeg leta bude ozbiljan konkurent za minute u prvom timu matičnog kluba.

Bodovna prednost crveno-belih, koja je dodatno porasla pred plej-of, mogla bi u slučaju pobede u večitom derbiju da postane i dvocifrena, a eventualno ranije razrešenje šampionskog pitanja donelo bi značajnije minute najmlađih članova prvog tima Zvezde, međutim, povreda je pokvarila plan u Avdićevom slučaju.

Osim levog beka, od predstavnika "klase 07" priliku da se bolje predstave zvezdaškoj javnosti radeći pod komandom Vladana Milojevića čekaju Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović, a od sve trojice se očekuje da nastave stopama prethodnika iz Zvezdine škole poput Koste Nedeljkovića i Jovana Mijatovića, poslednjih talenata prodatih za milione.


tagovi

FK Crvena zvezdaAdem Avdić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara