Pozajmi igrača da te uništi: Kulenović "aktivirao" Lokomotivu, Dinamo vratio konkurenciju u život (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.05.22. | 21:36

Dinamo ni treći put ove sezone nije uspeo da savlada Lokomotivu, već je vezao drugi uzastopni remi sa nekadašnjom filijalom - 1:1

Dinamo ove sezone ima mnogo više poteškoća da dođe do šampionske titule nego mnogih prethodnih, ali je i dalje veliki favorit da to učini. Ipak, Modri su tri kola pre kraja šampionske trke dozvolili Hajduku da im se primakne na četiri boda zaostatka, pa u naredna dva kola nemaju više pravo na kiks, s obzirom da je u poslednjem kolu na Maksimiru zakazan najveći derbi hrvatskog fubala. Dinamo ni treći put ove sezone nije uspeo da savlada Lokomotivu, već je vezao drugi uzastopni remi sa nekadašnjom filijalom - 1:1 (0:1).

Posebno zanimljivo je to što je ekipu Antea Čačića, večeras na putu ka tituli zaustavio upravo njihov igrač na pozajmici Sandro Kulenović, koji je bio precizan sa bele tačke u 30. minutu utakmice. Konačan rezultat na meču postavio Niko Soldo, autogolom u 50. minutu utakmice. Dinamo je imao više od igra tokom utakmice, ali i samo jedan udarac u okvir gola domaćina iz 15 pokušaja, što je bilo nedovoljno da bi se stiglo do potpunog preokreta.

Izabrane vesti

Kulenović (22) na leto 2019. godine predstavljao veliko pojačanje Dinama, koji ga je iz Legije doveo za obeštećenje od 1.600.000 evra. Ove sezone mladi golgeter je postigao osam golova u najvišem rangu tamošnjeg fudbala. Nakon postizanja večerašnjeg usledilo je izvinjenje brojnijoj publici na stadionu Kranjčićeva.

Modri u narednom kolu dočekuju Osijek, kojem će to biti poslednja šansa da se vrati u borbu za titulu posle dva uzastopna kiksa. Pre derbija sa Hajdukom uslediće gostovanje Šibeniku. Hajduku će biti još teže, pošto igra protiv Rijeke u gostima za sedam dana, a pre dolaska u Zagrebu dočekuje Istru.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara