Komentari na vest

Poznat kalendar Superlige za sledeću sezonu: Start 8. jula, pauza tri meseca

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Kako novac sve menja,prvi put u istoriji Svetskih Prvenstava igra se zimi,sve zbog love iz Katara,pa tu sledi pomeranje i liga,kvalifikacija,odmora manje,menja se fudbal zbog malo love sa Istoka,sramota.Nek igraju Svetsko prvenstvo na svakih dve godine,kao sto pricaju,da nema odmora posle liga i Ls,nego odmah na teren,dok igraci ne popadaju,kako unistavaju najlepsu igru na svetu zbog love,sponzorstva i svojih ideala.
K

KVALITET

pre oko 2 godine

Konačno napraviti Superligu i Prvu ligu sa po 12 ekipa, ali da se igra 22+10 kola, a ne trokružno.
B

Btbx

pre oko 2 godine

Kao da ce neko od nasih ici na SP, glupost
D

Dejan Pizon

pre oko 2 godine

Svi timovi ce biti spremni za Evropu.
p

porotiti

pre oko 2 godine

alo neće biti uslova za igru pa to je valjda osnovno što svaki klub mora da ispuni da bi igrao prvoligaški fudbal. Ovde smo imali klubove koji udju u SL a nemaju reflektore. infrastruktura je ključ razvoja fudbala a mi smo 50 godina iza evrope. Kako Rumuni i Hrvati mogu da počnu 2-3 nedelje pre nas pa nije kod njih 20 stepeni toplije nego u srbiji. da ne pominjem turke koji igraju cele zime maltene
R

Ris

pre oko 2 godine

Da smo skratili ligu na 12 klubova recimo od sezone 2022/23, i da se igra sa dvokružno playoff i playout, liga bi počela kao uvek i završila bi se kao uvek jer se po tom formatu igraju 32 kola a ne kao sad 37. Tih pet kola manje što se ne bi igralo utobilo bi se taman u tih mesec dana pauze. Na pauzu ne bi mogli uticati,ali na normalan početak i na normalan kraj sezone bi se nekako moglo.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Nemaju uslovi za igru pazite to. Pa normalan teren treba da bude prvi uslov ulaska u Superligu a čak i u Prvu Ligu ako hoćemo da nam fudbal negde ide. A ne njivs, oranica, seoska livada - sve je to stadion "superligaša".
G

GostGm

pre oko 2 godine

Iz naše lige nema nijedan nas reprezentativac tako da je suludo da se prekida prvenstvo na 3 meseca.Strasno

Boka123

pre oko 2 godine

ispravite me ako gresim ali mislim da jedini sansu imaju kanga i borjan sa svojim reprezentacijama da ucestvuju, i rodic ako je pozvan u nasu reprezentaciju mada sumnjam (?)
B

Blef

pre oko 2 godine

3 mjeseca pauze?! I onda kao ekipa treba da tempira neku formu?! Bolje kao Skandinavci da igramo kad već ne mogu osnovni uslovi za igru da se omoguće.