Komentari na vest

Pravilo koje gubi smisao

U

Urke777

pre oko 2 meseca

Ceo tekst nema smisla. Bonus pravilo je dobro, ovde je problem u sledecem - narucen tekst iz Humske 1, jer najbolja skola u galaksiji nema kvalitetnog bonus igraca iz svojih redova, a vala nema ni stranca, panakde pastorcad da se zali, dugo nisu. Kako bi ste napravili ovo pravilo - mora da bude mladji od 22 godine, mora da bude Srbin i ne sme da igra ni za jednu drugu reprezentaciju? Vama kvalitet nije bitan, bec kvantitet! Ako zaigra za drugu reprezentaciju gubi uticaj na bonus igraca? Ja vecu nebulozu nisam cuo. Kako neko moze da cita buducnost? To sto je Zvezda dovela 2 mladja i talentovana igraca koji ne igraju za Srbiju, a jedan od njih ima srpske papire i poreklo (Stamenic) ne znaci da oni ne ispunjavaju pravilo. Sta je sledece, mora da bude 3-4 godine u omladinskom pogonu. Oa kad to nije, sta onda? Brojacete opet neka krvna zrnca?
M

Mladigrač

pre oko 2 meseca

Ne znam čemu toliko negativnih komentara, to pravilo uopste nije loše kao ni za reprezentaciju a ni za klubove, ja sam Zvezdaš ali iskreno koliko god dobre rezultate imao Miloje ne volim ga jer forsira puno starkelje i sav je kilav po pitanju davanja šansi mladjim igračima i da ovog pravila nema ne bi ni dobili nikad šansu, on moze biti trener ali mu stalno moras dovoditi igrače, on igrača neće napraviti nikad. Vidi se njegov rad gdje evo očito novinar ga proziva jer ne može pošteno igrač da dobije šansu nego Djiga i Stamenić glume bonusa. Osvojiće titulu ali ne shvata da do godine neće imati dobar tim, pola ovih igrača je gotovo sledeće sezone ali dobro nadam se nekad će biti i 3 igrača bonus do tad sportski pozdrav ljudi.
M

MileBre

pre oko 2 meseca

Djaba smo dovodili Sremcevica ...
@

@mile

pre oko 2 meseca

pčela daje Đem.
D

Da.da

pre oko 2 meseca

Sremčević ima sedamnaest godins
T

Trpadzij

pre oko 2 meseca

Hibridni ratovi batice…
V

Vlada01

pre oko 2 meseca

Najgluplje pravilo u istoriji fudbala.Trener će staviti igrača u postavu ako ima kvalitet i da ima 17,18,19 godina...A baš me ništa ne čudi,Evropske sile u fudbalu to ne rade u svojim prvenstvima,samo mi to radimo,a pre bih rekao da bi menadžeri stavili nekog u izlog i uzeli posle masnu proviziju jer mnogo je lakše i bogatije prodati mladog igrača...
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

I ko je krenuo prvi da ga izigrava ??? Zna se. Gospoda koja 70 i kusur godina samo kradu, varaju, kriminalizuju, namještaju, mute, koje gura država, vlast, savez itd. Zato ću navijati protiv Srbije na svakom meču.
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Najveća glupost stručnjaka iz FSS-a!!!
S

Start

pre oko 2 meseca

Znači uzimate iz Svazilenda?!Ako, treba vam bek. Sad ozbiljno. Pravilo treba ukinuti, samo stvara neregularnost. Neka igra ko zna, a ne ko mora. Izvinite za Svazilend, ali nasmeja me novinar.
M

ManfromSvazilend

pre oko 2 meseca

Oprošteno buraz.
D

Dagooo

pre oko 2 meseca

Treba uvesti pravilo da bonus igraci budu mladji od 21 god i igraju 30 minuta po utakmici. Ne moraju poceti. Normalno svaki trener kad mu je vazna utakmica da ce izvesti najjaci tim, posle kad ima prednost moze ubacivati mlade igrace. Tako gotovo svi i rade. Cemu to da moraju poceti??? Bitno je da igraju
G

Glavati Miloje

pre oko 2 meseca

Iako imam ogromnu glavudzu i nisam opterecen inteligencijom ne dam da se vode ovi hibridni ratovi, ne dam!!!! Ne dam preCednika, glavom cu da ga branim!!!!

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Za početak klekni da te blagosilja.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Zvezda je rak rana srpskog fudbala.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Ovde je sve izgubilo smisao od kad se moja Zvezda pretvorila u severnokorejski klub.
B

Boogy

pre oko 2 meseca

Bravo Tomkoviću. Pravo u centar. Sve je lepo rečeno.
D

Daj faul

pre oko 2 meseca

Razmislja li iko o tim mladim igracima…da li su oni spremni zapravo za igranje u prvom timu, da li im je telo spremno za to, da li su sazreli u glavi… ili je to samo daj klinca pa neka se raspadne samo zato sto mora! To pravilo je najgluplja moguca stvar… prosto je, igra kvalitet, a ne godine…niko nije luda da ne stavi mladog igraca da igra ako je stvarno dobar…

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Treba da igra onaj ko ima kvalitet,bez obzira sta pise u krstenici ili pasosu.Ako hoces da imas 20 stranaca,izvoli,ako tako mislis,ako zelis 20 igraca preko 30 godina,u redu,ako verujes da ce iskustvo doneti rezultat,a ako zelis klince da naplatis i prodas,imaj i 15 tinejdzera u timu,tvoja stvar.Dakle,ukinuti broj stranaca,i bonuse.
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Pravilo je svakako beamisleno. Svajcarci nemaju pravilo o bonusima i strancima pa nas dva puta deklasiraju u 4 godine na bitnim prvenstvima jednostavno pravilo je besmisleno.
?

??

pre oko 2 meseca

Pa sa tim bonusom klub moze dobro da zaradi, ako nije bonus neki menadzerski igrac. Bez obzira za koju zemlju igra. Ako oni ne mogu jednog igraca mladjeg od 21 god da imaju na terenu ne treba ni da se takmice. Sa toliko godina igrac vise nije ni mlad, zar trebaju neka pravila da bi oni mogli da dodju do zarade. Po mom misljenju svaki tim treba da ima po 3 ili 4 igraca tog uzrasta i mladje, kako u superligi tako i u prvojligi. Fudbal bi bio brzi i agresivniji, klubovi bi vise zaradjivali i samim tim bi vise trosili, dovodili bolje igrace. Cela liga bi bila kvalitetnija kad bi se tu vrtele vece pare. Da su pametni od fudbala mogu da zarade drzava, grad, klub, igraci, funkcioneri i mi da uzivamo u kvalitetnom fudbalu
B

Brate...

pre oko 2 meseca

Bas bi kod nas bio fudbal brzi i kvalitetniji po ovim njivama, sreća da sad nema neki sneg pa nekako i moze da se igra.
P

Popopoo

pre oko 2 meseca

Ova liga nema smisao sa 16 timova. Maksimum sto možemo je 8-12 i tu ne treba da ismisljamo nikakvu toplu vodu, nego se samo lepo prepise od švajcaraca, hrvata, austrijanaca. Infrastruktura mora da postoji, kao minimum stadion u topoli. Pa onda možda nešto i bude.
P

Pedjast3

pre oko 2 meseca

Ima smisla,u cemu je problem,prati ligu ne lupaj na pamet!
S

Sjajka

pre oko 2 meseca

Nista sledece godine sredice Terza bar 3,4 pasosa iduce godine
Č

Čičak traka

pre oko 2 meseca

Odavno je već sve ušlo u besmisao, bitno da je onaj lebdeći srećan i da blista. Duljaja niko ne sme ni da pomisli da smeni nakon onakvih kikseva i neznanja mada pre će biti zbog dirigovane sabotaže po partijskom naređenju. Kad Kralj prokomentariše suđenje (i to potpuno opravdano) popije 6 meseci suspenziju, a kad zvezdin Dr prevarantskih nauka (odsek lopovluk) to uradi onda se smeni kompletna sudijska organizacija. Kakvo je suđenje imao Partizan pogotovo na zadnje 3 utakmice a kakvo je suđenje imala Zvezda? Gde su sve sporne situacije na Areninim hajlajtsima, pogotovo one na štetu Partizana i u korist Zvezde? Jel treba dalje išta komentarisati? Eto vam bre sve titule u narednih 100 godina kad ste toliko mizerni da se takvim titulama upšte možete radovati, pogotovo nakon onih 2:6 kad se ''Ofka rastrčala'' a tek Inđija i 1:2 u nadoknadi iz 2 penala prvi sviran na 18m a drugi golman spašava golaut i pravi penal... a protiv Partizana se sviraju penali Voši na 18m i Ofki gde uopšte nema kontakta a bilo je toga još... sve vi to zaboravljate ali tako ste do titula dolazili ovih zadnjih 7 godina.Eto vam i ova pa se radujte opet.
K

Koliko

pre oko 2 meseca

Ti je Željko Pantić platio da botuješ ovde za njega u vezi sa Duljajem?
H

Hahahaha....

pre oko 2 meseca

ako si ozbiljan sa ovim,druže hitno neka ustanova dok još nije kasno.
K

KME partizani

pre oko 2 meseca

Bolest. Neka ti j svedok zakaže termin. AUUU. Baš si zaglibio, ali nije korona. Piši još, ako te smiruje.
S

SrdjanVGD

pre oko 2 meseca

To preskakanje godista ima, u praksi, i tek kako veze. Zamisli, ove sezone imas igraca koji je na granici da bude bonus, igra celu sezonu. A onda sledece sezone moras nekoga drugog, jer je prerastao. A ovaj pada u drugi plan. Ovako ce imati dve godine da se nametne kao stalno resenje, a ne da svake godine izmisljas novog igraca.
L

Laki92

pre oko 2 meseca

Niko me brani da bonus bude igrač od 18 godina, onda moze da igra i 3 godine kao bonus, nego problem kod nas je sto su nam igrači od 21 godine talenti, a o mladjima se ni ne razmislja.
I

IgramoSe

pre oko 2 meseca

Onda da se uvede pravilo jos poneko,a to je 4 igraca do 25te godine, tri igraca do 30tegodine, dva do 35 i jedan preko 35. Ovako je diskriminacija a to po Ustavu je zabranjeno . Bosman pravilo je uvedeno kad je klub svaki imao trojicu stranaca samo 1996te i otada svaki klub ima 15-20 stranaca. Da nije to uvedeno svi nasi bi igrali ovde. Ali svi. Mozda nekj 1% ne.
P

Pa

pre oko 2 meseca

Zvezda u omladinskoj ligi gura strane igrače,za dobrobit Srpskog fudbala.
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Prepisujemo od najboljih. Ovo smo prepisali od Žoca.
@

@No neme

pre oko 2 meseca

Ne mozete da prepisete od Žoća, jer imate i pre nego sto je dosao Žoć, a i Partizan u kosarci u omladinskoj ligi nema stranog igraca, to sto imas privatno kompleks od Zoća to je drugo, u pitanju je omladinska liga
R

Rade021

pre oko 2 meseca

Ko prati još Srpski fudbal..em smešno,em žalosno(dok se klubovi ne privatizuju )
G

Gluposti

pre oko 2 meseca

Djiga nije dobio pasos, kada dobije onda pricajte o tome, za sad ga nije dobio
Č

Čuj

pre oko 2 meseca

Ovog, ma tek onako pokrenut postupak da dobije pasos, jer je to u interesu za razvoj naseg fudbala.
G

Gakala

pre oko 2 meseca

Uvesti da samo ko igra za nasu zemlju je bonus Sto je normalno
H

Hahahha

pre oko 2 meseca

Bonus 23 godine, "mladi" igraci Pa u Barsi igraju 2 igraca od 17 godina u prvoj postavi Bonus stranci hahahhaha
o

o што сте

pre oko 2 meseca

написали да нпр ТСЦ доведе играча из Мађарске???
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

A mi u Zvezdi dovodimo sezonske radnike iz Afrike, i Afričke komunalce da igraju u Zvezdi.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Skinimi se sa moga,a i tuđih nikova. Kolko moraš biti jadan?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ma skini se ti sa mog nika, kradljivce nikova, lopove! Kako te nije sramota, da li si toliko jadan?
D

Dokolicar

pre oko 2 meseca

Od samog starta cilj je prodaja tj. provizija. Samo se neko dosetio kako raji da udje pod kozu, pa ajmo "on je iz nase skole, mlad, bolje da nam igraju nasa deca, nego istroseni stranci" itd. I onda dobijes raju na svoju stranu (kao da je to vrlo bitno za citavu stvar), novinari su vec "objektivni", funkcioneri su za lovu pre nego za bilo sta drugo, treneri moraju da cute, ako hoce da rade i zatvorio si krug. A od samog starta je potpuna besmislica... Naravno, ovi sto su za to, nece nikad priznati da su pogresili, nabrajace neke silne igrace i milione, kao da je njima diretkno otislo u dzep, a realno sta navijaca briga da li igrac ima 20 ili 30 godina. Ako je dobar, igrace, ako nije, nece.
A

Ahahaha

pre oko 2 meseca

😂😂😂, pravilo koje pravilo, da ima pravila pola lige nebi moglo po onim njihovim oranicama da igraju.
Č

Čukarički

pre oko 2 meseca

Kako za koga Ndiaje je dobio pasos posle 10 godina.
N

Neko ko zna

pre oko 2 meseca

Grobarski portal. Kme, kme, kme 🤣🤣🤣
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Ceo sam život komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Ubiše me frustracije, hoću da svisnem od muke.
A

Au brate

pre oko 2 meseca

Pa nisam znao da si komšija Mančester Sitija, i ja bih ti zavideo HAHAHAHAHA, ne lupetaraj tu mnogo
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Ceo život imam traume i komplekse od Zvezde. Pre ću dočekati penziju nego titulu.
5

5.000.000,00 €

pre oko 2 meseca

... Обрни... Окрени... На крају пута чека те гробар с лопатом 😁
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Treba da bude pravilo da bar sest igrača u timu moraju da budu iz Srbije ili Srbi po nacionalnosti. A ove menadzerske kombinacije da zarade pare na mladim prevarama treba zabraniti a ne podsticati.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

U Srbiji je zabranjena diskriminacija po osnovu nacionalnosti zapravo po bilo čemu tako da i ovo pravilo krši zakone i ustav Srbije.
m

mare fkv

pre oko 2 meseca

Vi biste se poklali o nebitnim stvarima u komentarima i na vest o porastu cene krompira. Dijagnoza.
đ

đapekorleone

pre oko 2 meseca

Sa koliko prolivenih suza je napisan ovaj tekst, tačno se vidi ta bol i tuga koja traje uskoro 7 godina i trajaće još dugo. Sportski pozdrav.
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Nista se tu nije menjalo. U pravilu ne pise "igrac koji moze da igra za mladu reprezentaciju Srbije" (u-21 eligible). Pravilo je od pocetka sluzilo da menadzeri guraju svoje igrace za laksu prodaju. Nije nikad imalo veze sa mladom reprezentacijom. Uostalom, i mlada (a cesto i seniorska) reprezentacija je sama poligon za menadzerske polu-talente. Zato smo izgubili od Engleske kako smo izgubili, ne zbog ne znam ni ja cega.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

Bonus pravilo je od starta besmisleno, sto sam od pocetka i pricao. Ako klub ima dobrog mladog igraca, on ce igrati. Ako nema, zasto gurati na silu nekog i oslabljivati tim? Da ne pricam o tome sto se tim pravilom diskriminisu stariji a bolji igraci. Samim tim stize i izvrdavanje propisa. Sa druge strane, kao navijac Zvezde, ne vidim razlog zasto bi Zvezda "gurala" da Djiga dobije drzavljanstvo, sem zbog neke zvrcke sa njegovim agentom. Ionako se gradjani EU ne racunaju kao stranci, ne vidim sta je problem naci pojacanja iako se Djiga vodi kao stranac. Jedino da bi on bio taj "bonus" na papiru, i onda da mogu da igraju najbolji, a on ce svakako biti otkupljen i razigravan radi dalje prodaje. Cela poenta je da je ovo pravilo jedno od besmislenijih, i da bi ga trebalo ukinuti, i raditi na razvoju mladih igraca na drugaciji nacin.
h

halo

pre oko 2 meseca

Još kad bi Điga bio EU državljanin, zadnji put kad sam proverio Burkina Faso nije u EU, a takođe nema ni neki skriveni francuski pasoš.
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Super što smo u prethodnih desetak godina dobili oko 50 miliona evra više u odnosu na Partizan.
T

TerzaMag

pre oko 2 meseca

Normalno da ćemo dobiti više , imamo bolje rezultate,više navijača.Šta je tu sporno?Sporno bi bilo da vi što ste utripovali da ste veći dobijate više .
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Ne vidim sta tu ima sporno kad je svuda tako, pa i Real dobija vise od Granade recimo, Siti ili Liverpul vise od Bornmuta, srazmerno sve ide...
@

@baxter

pre oko 2 meseca

Tako je, pa tako direktor Gradske cistoce dobije hiljadu evra a ti kao tehnicar metle radis za minimalac.
4

474747

pre oko 2 meseca

Pa sve gubi smisao ,sve se uvodi na predlog Zvezde i sve sto se uvede samo ona koristi,Neogranicen broj stranaca samo Zvezda ima 12,dvojne reistracije samo Zvezda koristi.Terza polako unistava domacu ligu
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Prebroj svoje strance pa se onda vrati.
P

Papazjanija

pre oko 2 meseca

Pravila su tu da mi se menjala kako Zvezdi odgovaraju
P

PARIZER SULTAN

pre oko 2 meseca

hehehe
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

A onda Partizan profitirao od njih
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Super što je na derbiju Hvang kao poslednji igrač odbrane za start s leđa dobio žuti karton, a Severina bez veze crveni.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Prvo pises stvari koje nemaju veze sa tekstom. Da admin radi svoj posao, ovakav komentar ne bi ni trebao da bude pusten. Drugo, takvi kao ti stalno ponavljaju jedno te isto, a sto ne odgovara istini. Ako pogledas snimak, kad Hvang pravi faul, ije poslednji igrac odbrane i zasluzeno dobija zuti. Takodje ni Severina nije bezveze iskljucen. Imao je zuti karton i dobio je drugi zuti, a ne direktni crveni. A dobio je zato sto je u skoku udario laktom u glavu protivnickog igraca, za sta se dobija automatski zuti karton. Kad naucis pravila, onda mozes i da pises nesto.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Super je sto kao papagaji i dalje ponavljate iste lazi, a znate da sudija nista nije pogresio, sem sto nije Zvezdi dosudio penal. A mi ne kukamo zbog toga.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Menadžerska kombinuja da bi se prodali mladi igrači i ništa više od toga. Timovi su osuđeni da ne igraju u najjačem sastavu. Ako mlad igrač vredi igraće! Igraće ih i 5 ako vrede.
S

Steva ns

pre oko 2 meseca

Pa postoje i pozitivni primeri toga npr mladost lučani kad bi oni tim prepun veterana već godinama dali šansu gordiću sremčeviću veličkoviću i ostalima i svake godine neko izadje i dopuni kasu kluba par takvih transfera ima i spartak mada je on oduvek koristio mlade igrače u ekipi pa radnički niš koji uvek nadje tog jednog bonusa koji je često najbolji igrač tima randjelović čumić mitrović... A što se tiče mlade reprezentacije to je mnogo glup izgovor za guranje mladih igrača koji ustvari jedino samo treba da se prodaju
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Super što nam je na 3 teška meča pre derbija dosuđeno 5 penala.
S

Srpska posla

pre oko 2 meseca

Najbolji treba da igraju.Totalno je nebitno dali neko ima 17 ili 34 godine. Ovako se vestacki guraju mladi igraci,samo na osnovu godina a ne kvaliteta. Jos jedno smesno pravilo je da igraci sa EU pasosem nisu stranci,a igraci iz bivsih Ex Yu republika jesu!? Ispadamo smesni.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nismo mi potpisali sporazum o pridruživanju sa bivšim ju republikama nego sa EU i koji je razlog da igraci iz ex ju nisu steanci? Nema ga to su različite države preko 30 godina i normalno da su to stranci.

Bojank91

pre oko 2 meseca

Ček, stvar o je išla priča da je to za dobrobit naše reprezentacije? Bio sam ubeđen od početka da je to zbog bolje prodaje/zarade/menadžera. Zato i imamo 16 timova u SL kada bi 12 bilo idealno i za menadžere i nas koji volimo fudbal
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Super što su nam za vreme aktuelne vlasti banke obrisale višemilionske dugove.
R

Rokas

pre oko 2 meseca

nbt ko za koga navija, ali najgluplje 2 stvari u nasem fudbalu su bonusi igraca i taj play of/aut, totalno zaglupljeno,i liga da se napravi sa max 10-12 klubova, sve ostalo nema veze nista ni sa cim
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Super što nam je za vreme aktuelne vlasti pobeda u kvalifikacijama iz 1946. priznata kao titula šampiona države.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Super sto je sud koji veze nema sa fudbalom poklonio dve titule Partizanu. Pravilo je bezvezno i nepotrebno, isto i broj stranaca. Neka se poveca a ne ovo deljenje pasosa.
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

Pravilo je u startu glupo i nema apsolutno nikakvih dokaza da je igdje donelo ikakav rezultat. Samo služi da ispadne kako se nešto radi, umjesto da se uhvati u koštac sa pravim problemima u klubovima, slabim radom sa mladima, nepovjerenjem trenera isl. Ubacivanje mladih igrača na silu im je medveđa usluga.
7

777

pre oko 2 meseca

Sto se nas navijaca zvezde tice ne bi voleli da se Djiga otkupi tako da i nema potrebe da se dobija drzavljanstvo, Djiga je rupa
k

kimmi

pre oko 2 meseca

ti govoris, naravno, u ime svih navijaca zvezde?
e

exe

pre oko 2 meseca

Sto se nas navijaca zvezde tice ne bi voleli da se Djiga otkupi tako da i nema potrebe da se dobija drzavljanstvo, Djiga je rupa

Usput

pre oko 2 meseca

Pravilo glupo od samog starta. Sve i da se ne završavaju pasoši ( što je posebna sramota) , nema smisla. Sva deca što pokažu talenat kod nas završe u 3 do 4 kluba. Klinac što daje znake da može da bude od njega nešto,već je kao dete doveden u Zvezdu, Partizan,Vošu.. Šta forsiraju ostali,šta je njima bonus? A to što pored svih njih Zvezda kao bonusa uzme stranca, dovoljno govori gde je naša škola...ko hoće da vidi...
N

Napredak Mladost

pre oko 2 meseca

ZA SAMO 4 DANA NAPREDAK JSD-A JE TOLIKO VIDLJIV DA NJIHOVA MLADOST MOZE DA BUDE PONOSNA!
K

Ko je doveo Terzića u Zvezdu?

pre oko 2 meseca

Ko je doveo šeika u posetu?
J

Jaaaa

pre oko 2 meseca

U Super ligi je stvarno besmisleno ako igrač nije srpskog državljanstva, onda stvarno ne vidim svrhu. Takođe u nižim ligama je postalo to pitanje malo debitanto .. srpska liga 3 bonusa, to je preterano i ne vidim efekat koji će doneti nešto dobro.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa bolje u trećem rangu i niže da igraju klinci nego zadrigli matorci sa stomačinama upravo se dovukli iz kafane.
C

Cer

pre oko 2 meseca

kako se stancuju komentari u kancelariji kod klempavog, bice dobra dnevnica danas ahahaha
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
x

xxhh

pre oko 2 meseca

Jesi ti dobro covece? Je l ti ne vidis da je clanak o pravilu bonusa u Superligi, a ti komentarises neke fuzije? Neverovatni ste
b

bgcz

pre oko 2 meseca

pa i partizan godinama drzao pola komunistickih crnogoraca u ekipi, a nisu se vodili kao stranci.
M

MNOGO BOLI

pre oko 2 meseca

ME JUCERASNJI REZULTAT PA SAM RESIO DA NAPISEM TEKST KOJI NEMA SMISLA
i

ijuuu

pre oko 2 meseca

ala placu grobarski botovi...
K

Kejn

pre oko 2 meseca

A mozda je pravilo o bonusu i uvedeno samo da bi se razigravali mladi igraci za prodaju? Necu da pricam da li je dobro ili nije pravilo ali mislim da je mnogo vise prodaje mladih igraca i za vece pare od kako je uvedeno isto.
N

Nk partizan

pre oko 2 meseca

Mladost i napredak su uticali na ovaj tekst
D

Dzoni-1970-

pre oko 2 meseca

Nasere Srbine !!! Stub srpstva 3 Srbina protiv Radnickog, jel razumeju oni Mars na Drinu sta kaze Covic? Zna li se sta?
m

mnogo ste mali

pre oko 2 meseca

To sto Srbe prekrstavate u druge nacije govori o vama, Ivanic je Srbin
P

Pakistanizan

pre oko 2 meseca

@Dzoni-1970 A to rece igrac kluba ciji navijaci Pakistancu zahidu skandiraji brate nas mi te volimo!
G

Gvbdb

pre oko 2 meseca

Panteri vode fss pa tako i nameštaju po potrebi.Od 1945 samo jedan predsednik fs nije bio iz CZ ili Dinama.
p

ppp

pre oko 2 meseca

Pa to se bar moze lako resiti. Bonus MORA da bude igrac Srpskog porekla koji ce jednoga dana moci da zaigra za reprezentaciju Srbije.
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Okej i? Otkako je to pravilo uvedeno muči se U21 reprzentacija da dobije bilo koga, čak i Farska Ostrva. Ako je igrač dobar nebitno je dal ima 19 ili 29 godina. Ako je već tako talentovan ne treba mu pravilo da bi ga neko gurao da igra.
S

SVE TO ZA MEZIMICU

pre oko 2 meseca

uvodjenje pravila samog potice od njih(Z.Tvorzan"u Zvezdi svi najtelentovaniji mladi iz Srbije ") kada ipak nisu, tu je seniorski reprezentativac Novog Zelanda, a sledece godine bonus opet 2002. i to ce biti Djiga iz Srbobrana. Zvezda slika drustva-ruglo drustva u kome nazalost svi sudelujemo.
m

mnogo boli

pre oko 2 meseca

Mladost gde ti otisla
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

@sve to Kalcopolista kako je biti navijac kluba koji u zadnjih 10 godina osvojio samo JEDNU titulu a sve ostalo pogubio,i koji LS igrao nije preko 20 punih godina sto je ginisov rekord,jel tesko to izdrazati?
R

RealNo1

pre oko 2 meseca

Радивојевић, Шљивић и Мимовић. Апсолутно Ђига не треба Звезди као бонус. Али битно је да нешто напишеш.
+

+4

pre oko 2 meseca

Ili ti -4 jos bolje 7-ma u nizu, kako hoces!
"

"gospodo"

pre oko 2 meseca

u svojoj bahatosti i pohlepi, menjanju imena kluba, adresa,pravila, zaboravili ste kao i onaj koji vas je "oživeo" sta zapravo znaci sportsko nadmetanje, sta znaci slobodno pevanje i navijanje,"drzavo zaustavi..."😂😂 posle ovih godina nece vas oprati ni sva vasa prekrajanja istorije po kojoj ste pored toga sto ste sampioni sveta u broju dosudjenih penala takodje neprikosnoveni. SMRT FAŠIZMU, ŽIVEO PARTIZAN!
I

Izgubili titulu

pre oko 2 meseca

Ovog tomkovica pucaju kompleksi zbog gubitka jos jedne titule od dr.Terzica i Zvezde,znamo da boli i bolece vecno🤣
S

Statler

pre oko 2 meseca

Besmisleno pravilo koje treba ukinuti,
L

Lederhed

pre oko 2 meseca

Stub Srpstva se bori za Srpski fudbal. Kako su prozivali Partizan da je Kamerun. A sada se cuti kad imajuvise stranaca. Gebels bi im pozavideo.
l

lazovcino

pre oko 2 meseca

pa vi u fudbalu imate vise stranaca
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Banana drzava, banana FSS, banana ljudi...
L

LFCC

pre oko 2 meseca

Pravilo je skroz na mestu, jedino sto treba uvesti da taj bonus ne moze igrati za drugu reprezentaciju osim srpske i resen problem
м

ммњмдм

pre oko 2 meseca

ево их звездаши опет оправдавају само зато шзо су они у питању, па дајте бре укључите мозак мало размислите
o

os93

pre oko 2 meseca

U pravilima za bonus nigde ne piše da igrač mlađi od 21 godine mora imati srpski pasoš. Državljanstva se daju da bi se zaobišlo drugo pravilo, a to je pravilo o broju stranaca (max 4 u igri).
H

Helios22

pre oko 2 meseca

Naravno da pise, lupas gluposti.
@

@helios22

pre oko 2 meseca

Vidi druže, mišljenja sam da treba ukinuti i jedno i drugo pravilo (bonus i strani igrači) jer ako je mlad, domaći igrač kvalitetan - igraće svakako, bez obzira na strance. A pošto kvaliteta fali u celoj ligi, izmišljaju se ovako glupa pravila i menjaju se na šestomesečnom nivou. To će dugoročno samo štetiti i Partizanu i Zvezdi (čiji sam navijač) i tim igračima.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Nije u pitanju Điga koji još nije Zvezdin igrač. U pitanju je glupo pravilo. Ako neko ima kvalitet on će da igra. Besmisleno je i pravilo broja stranaca jer se i tu klubovi sprdaju sa državljanstima. Ispašće da su Srbi crnci. Od pravila bonusa nikakvu korist nismo imali. Klubovi mlade inače forsiraju zbog prodaje.
G

Gost 357

pre oko 2 meseca

Svaki Tomkovicev tekst ima poentu i zadovoljstvo ga je procitati. Djiga nikako ne sme da bude bonus i to kazem kao zvezdas.
D

Dzoni-1970-

pre oko 2 meseca

Nasere Srbine, stub srpstva...
E

Exe

pre oko 2 meseca

mora da boli mladost cim je izasao ovakav tekst...
m

matori..

pre oko 2 meseca

Naser Djiga jos nije dobio drzavljanstvo niti se vodi kao bonus, tako da vas tekst sa sve slikom Djige je neprofesionalnost
s

smesno...

pre oko 2 meseca

kako to ulogu bonusa dobija Djiga? kada se ne racuna kao bonus, kako nije novinara sramota da ovako izlupeta
K

KM12

pre oko 2 meseca

Mozda da si procitao tekst video bi
p

pa da..

pre oko 2 meseca

naravno crno beli novinar odma o stamenicu, nisam morao ni tekst da procitam
g

gost1244

pre oko 2 meseca

Znaci ti ovde ne vidis nista sporno?