Pavlović u Humskoj (© FK Partizan)
Pavlović u Humskoj (© FK Partizan)

Pre dve sedmice ga nisu hteli, sad ga doveli: Andrija Pavlović dve godine u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.08.22. | 11:08

Kao ispomoć Rikardu Gomešu

Duplo više odlazaka nego dolazaka. Takav je bilans prelaznog roka Partizana na današnji dan, pošto su crno-beli, na 14 fudbalera koji su napustili klub tokom leta reagovali tek sedmim potpisom. Novi špic Parnog valjka je Andrija Pavlović.

Bivši reprezentativac Srbije je na Topčidersko brdo stiže kao slobodan igrač, pošto mu je pre dve sedmice istekao ugovor sa Brendbijem. Tad je nuđen, ali je procenjeno da nije potreban, da bi se u međuvremenu klima promenila i stekli uslovi za saradnju. Biće oročena na dve godine, a u tom periodu je predviđeno da Pavlović bude ispomoć Rikardu Gomeš u navali ekipe. Izabrao je da na poleđini dresa nosi broj 20.

Izabrane vesti

Kad je prvi put pomenuto ime Andrije Pavlovića u kontekstu mogućeg dolaska, crno-beli su bili nepoverljivi iz dva razloga. Prvi je da im nekadašnji reprezentativac nije ulivao toliko sigurnosti posle razočaravajućeg učinka u Danskoj, a drugi je bio u saznanju da će posle odlaska Marka Milovanovića u Almeriju forsirati Sameda Baždara u najisturenijem delu tima. Baždar jeste dobio šanse na nekim utakmicama, međutim, gubitak sedam bodova u prva četiri kola i opšte nezadovoljstvo učinkom tima nateralo je čelnike i članove stručnog štaba da se predomisle i ovoga puta pruže ruku saradnje bivšem fudbaleru Rada i Čukaričkog.

S tim što neće na njega računati na 28-godišnjeg napadača, koji će propustiti gostovanje AEK-u iz Larnake na Kipru (četvrtak, 18 časova) u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Pavlović je pre dve sedmice raskinuo saradnju sa Brendbijem, u kome je proveo malo manje od dve godine po dolasku iz bečkog Rapida. U Inostranstvu je igrao još za Kopenhagen i APOEL iz Nikozije. U dresu reprezentacije Srbije zabeležio je pet utakmica tokom selektorskog mandata Slavoljuba Muslina.



tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara