FOTO: Kai Vagner (AFP)
FOTO: Kai Vagner (AFP)

Pred Zvezdom Sizifov posao: Kaija Vagnera žele i u Glazgovu

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 17:17

Bio bi Nemac pravi "kapitalac" za crveno-bele, ali je konkurencija žestoka

Zimski prelazni rok mogao bi u Ljutice Bogdana da nanese novu akviziju na poziciji levog beka. Traga Crvena zvezda za pojačanjem kadra da u prolećnom delu sezone ispuni zahteve Vladana Milojevića, a svakim narednim danom čini se da će biti sve teže doći do Kaija Vagnera. Nemac je sedmicama povezivan s dolaskom na Marakanu, a pored Olimpika iz Marseja nalazi se i na radaru Rendžersa.

Fudbaler Fildalelfije Junion interesantan je mnogim evropskim klubovima, prevashodno iz razloga što se radi o igraču procenjene tržišne vrednosti od 5.000.000 evra kom ugovor sa američkim klubom ističe krajem kalendarske godine. Tokom 2022. godine 26-godišnji Vagner zabeležio je čak 15 asistencija, čime je postavio rekord po broju ključnih dodavanja za gol u jednoj sezoni elitnog ranga takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izabrane vesti

Policajci trenutno zaostaju pet Bodova u Premijeršipu za liderom Seltikom (doduše uz dve utakmice manje), pa je prema pisanjima škotskih medija belgijski strateg Filip Kleman izrazio želju da mu bude obezbeđeno pojačanje uz levu aut-liniju, gde trenutno može da računa na Bornu Barišića i Turčina Ridvana Jilmaza. Problem za tim sa Ajbroksa leži u činjenici da hrvatskom fudbaleru ugovor ističe narednog leta, a u nekadašnjem omladincu Augzburga vidi dugoročno rešenje. U poslednjih petnaestak godina dovodio je Rendžers solidan broj igrača iz Amerike, a čini se da su samo Moris Edu i Karlos Bokanegra ostavili dublji trag u protestantskom delu škotske metropole, pa to čini 55 puta prvaka države neodlučnim kad je u pitanju realizacija Vagnerovog dolaska.

Podsetimo, prethodnih dana mediji u francuskoj pisali su o interesovanju Marseja, pa čak i tome da je došlo do konkretnijih sastanaka. Na Velodromu Nemca vide prvenstveno kao zamenu za neprikosnovenog Brazilca Renana Lodija. Tokom prošle sezone Vagnera je želeo i Džesi Marš u Lidsu.


tagovi

Kai VagnerFK Crvena zvezdaGlazgov Rendžers

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara