Gabrijel (Arsenal) i Mejson Grinvud (Mančester Junajted)
Gabrijel (Arsenal) i Mejson Grinvud (Mančester Junajted)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Arsenal ne leži Junajtedu, pa se držite golova

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.12.21. | 10:47

Pročitajte nekoliko predloga za 2. decembar…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport izno svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


FIKSEVI DANA

 

TOTENHEM – BRENTFORD, 20.30, (tip 1, kvota 1,65)

 

Mnogo problema nasledio je Antonio Konte u Totenhemu, što mu je postalo još jasnije posle prošlonedeljnog poraza na gostovanju Muri. Ipak, sumnjamo da će Italijan dozvoliti Sparsima, koji su neplanirano pauzirali za vikend, da naprave još jedan veliki kiks. Tipujte na keca.

 

AZ ALKMAR - FORTUNA SITARD, 18.45, (tip 1&3+, kvota 1,60)

 

Daleko od toga da AZ blista, ali olakšavajuća okolnost za Alkmarovce je to što je Fortuna u seriji poraza koja joj je osakatila samopouzdanje, neophodno za ozbiljniji otpor jednom od najjačih timova Eredivisije. Ima uslova i za kombinaciju sa dosta golova i baš to je naš savet.

 

AJAKS - VILEM DRUGI, 21.00, (tip SP 1, kvota 1,77)

 

Gostujući igrači sa kalendarskim početkom jeseni kao da su zaboravili šta im je posao i tako pogubljeni ne predstavljaju nikakvu pretnju za Ajaks, koji se ponovo osamio na čelu tabele. Efikasan kec i sigurna pobeda Kopljanika su podjednako primamljivi tipovi. Gađajte ono drugo.

 

STANDARD – BERSHOT, 20.45, (tip 1, kvota 1,75)

 

Standard je imao lošu uvertiru pred ovaj okršaj u Kupu - izgubio je prvenstveni susret u Gentu (3:1) i to mu je bio prvi poraz od dolaska Luke Elsnera za trenera. Ali, Bershot nije strah i trepet, naročito na gostovanjima, zbog čega je kec jedini ishod vredan razmišljanja.

 

VREDI PROBATI

 

MANČESTER JUNAJTED – ARSENAL, 21.15, (tip 2-3, kvota 2,00)

 

Arsenal je počeo loše, ali se značajno popravio (sa izuzetkom katastrofe na Enfildu). Mančester Junajted je bio solidan u prvih nekoliko kola, ali potom je usledila serija razočaranja. Ovde nijedan ishod ne bi iznenadio jer Tobdžije ne leže velikom rivalu, pa pokušajte sa 2-3.

 

SELTIK – HARTS, 2.45, (tip KMB 1&GG, kvota 2,85)

 

Harts je bez pobede na prethodna tri gostovanja (tri remija i dva poraza). Pritom, sredinom avgusta izgubio je na Seltik Parku u Liga kupu sa 3:2. Seltik ume da iznervira pristalice, međutim, ovaj susret morao bi da dobije, možda uz GG3+. Zbog sjajne kvote probajte KMB 1&GG.

 

LACIO – UDINEZE, 20.45, (tip KMB 1&3+, kvota 2,45)

 

Lacio je vezao dva prvenstvena poraza, ali su mu protivnici bili znatno jači nego što je Udineze (Juventus i Napoli). Između pomenutih utakmica ubedljivo je savladao Lokomotivu u Moskvi i to je dobra naznaka kako bi večerašnji gosti mogli da prođu. Biramo kombinaciju 1&3+.

 

ZA IZBEGAVANJE

 

TORINO – EMPOLI, 18.30, (tip 1, kvota 1,85)

 

Preskočite ovaj par. Torino u utakmicu ulazi sa dva boda manje nego rival, koji je pre nekoliko dana bio uspešniji od veoma dobre Fjorentine (2:1), istina na svom terenu, ali i to je dovoljno da se gosti napune samopouzdanjem. Pritom, na njihovim okršajima česti su remiji.


tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara