Filip Stevanović (Partizan)
Filip Stevanović (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Crno-bela "aždaja" prolazi Svetog Đorđa

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.09.20. | 11:06

Pročitajte nekoliko predloga za 17. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Lok.Tbilisi - Dinamo Moscow
ID: 5083143

I jedni, i drugi su u punom ritmu, ali budimo realni - gruzijsko prvenstvo kvalitetom nikako ne može da se meri sa ruskim, a Dinamo je i dalje respektabilno ime, iako su poslednjih godina njegovi navijači imali malo razloga za radost. Gađajte dvojku, ali ne očekujte goleadu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 18:30
Burnley - Sheffield Utd
ID: 5083780

Biće ovo neizvestan okršaj dve ekipe koje su u prošloj sezoni igrale veoma dobro - Šefild Junajted je čak mogao mnogo više od devete pozicije, ali je malo popustio na kraju. Barnli je pauzirao minulog vikenda, dok su gosti šampionat počeli porazom, pa vredi rizikovati s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 18:00
Lokomotiv Plovdiv - Tottenham
ID: 5084650

Bugari su u dobroj formi, međutim, Totenhem je neopisivo kvalitetniji, bez obzira na to što se u prethodnoj sezoni namučio da se domogne Evrope i na to što je loše startovao u Premijer ligi. Sve osim dvojke bilo bi iznenađenje, a kvotu na nju pojačajte kombinacijom sa 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:00
Wolverhampton - Stoke
ID: 5083673

Vulvsi su i prošle sezone bili izuzetno zanimljiva ekipa. Daleko su dogurali u Ligi Evrope (namučili su kasnijeg osvajača Sevilju), a šampionat završili na sedmoj poziciji, bodovno izjednačeni sa Totenhemom. Ovde ne bi trebalo da imaju većih problema, osim keca očekujemo i 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Backa Topola - FCSB
ID: 5083248

To što je TSC iz Bačke Topole izvukao nekadašnjeg prvaka Evrope ne znači automatski da će u Senti doći dvojka pošto trenutno stanje stvari kaže da FCSB nije bauk. Pored toga, naslednik Steaue stiže sa mnoštvom problema prouzrokovanih virusom COVID-19, zato bolje birajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:45
Servette - Reims
ID: 5084665

Servet i Rems su klubovi slavne prošlosti, ali sada teško mogu da računaju na visoke domete u Evropi. To se prevashodno odnosi na Ženevljane i očekujemo da će dalje da prođe ekipa golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića. Dvojku bi mogli da isprate pogoci na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Saint-Etienne
ID: 5082968

Nesuđena premijera 83. izdanja francuskog prvenstva (odložio ju je COVID-19) dolazi Marselju posle "minimalca" u velikom derbiju na Parku prinčeva. Taj rezultat dodatno je podigao samopouzdanje Olimpijcima, zbog čega kec ne bi smeo da izostane, a najavljuje ga i tradicija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LE | 18:00
Goteborg - Copenhagen
ID: 5084649


Kopenhagen je letos dogurao do četvrtfinala LE, dok čuveni Geteborg prolazi kroz teške dane, u kojima je jedina svetla tačka bilo osvajanje Kupa Švedske. Međutim, domaći su u takmičarskom ritmu, a rival je u nedelju u prvom kolu prvenstva izgubio, pa ih bolje preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Sfintul - Partizan
ID: 5083568

Pod vođstvom novog trenera Aleksandra Stanojevića Partizan je "isprašio" Rad sa 3:0, a mogao je i ubedljivije, te se čini da je i moldavski Sfintul George (u prevodu Sveti Đorđe) prepreka koju bi crno-bela "aždaja" morala da preskoči bez poteškoća. Razmislite i o KMB 2&2+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara