Fudbaler Helsinkija Riku Riski (Foto: MN Press)
Fudbaler Helsinkija Riku Riski (Foto: MN Press)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Derbi u Norveškoj za izbegavanje, sa Fincima nema greške

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 12:00

Pročitajte nekoliko predloga za 24. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
AC Oulu - Kups
ID: 5660622

Oulu je upisao tek prvi trijumf u sezoni u minulom kolu i sedi zakovan za poslednje mesto na tabeli. Kups je ušao u probleme krajem maja, ali je zato u junu maksimalan: tri utakmice - tri trijumfa. Sve osim pobede gostiju predstavljalo bi iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Helsinki - KTP
ID: 5660605

Nema ovde puno dilema. HJK je daleko najkvalitetniji tim u državi i od starta šampionata ima osam pobeda i remi. Ne zna za poraz i tako će ostati i posle današnjeg duela. Gosti su pred nemogućom misijom, a mogli bi da se vrate kući i sa nekoliko golova u mreži, kako sa jednom od najslabijih odbrana lige dočekuju najbolji napad.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.22)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 14:00
Copenhagen - Hvidovre
ID: 5664837

Održava formu Kopenhagen tokom pauze zbog Evropskog prvenstva, pa će se u susretu prijateljskog karaktera susresti sa niželigašem. Jasno je da će trener Jens Torup isprobavati snage, ali i to bi trebalo da bude više nego dovoljno da se upiše recka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.27)
Vredi probati
URUGVAJ 1 - APERTURA | 20:45
Nacional M. - Wanderers
ID: 5660645

Mora da slavi Nasional kako bi zadržao korak za liderom. Neće imati ipak lak zadatak, kako je Vonderers u prvih šest kola osvojio tek dva boda manje. Ima tradiciju na svojoj strani, kako poraz od današnjeg rivala nije doživeo preko dve godine. U poslednje vreme prima golove i od slabijih ekipa, pa bi do trijumfa mogao da dođe i sa dva gola. Vredi probati tip 1, uz dva gola domaćina. Lepo se plaća.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2)
Vredi probati
URUGVAJ 1 - APERTURA | 18:00
Dep.Maldonado - Progreso
ID: 5660646

Progreso je u očajnoj formi, bez trijumfa je posle šest kola urugvajskog šampionata. Maldonado je pretrpeo drugi poraz u minulom kolu, ali posle niza od dva remija i dva trijumfa. Domaćin je apsolutni favorit, a čini se da bi mogao da sačuva i mrežu netaknutom, kako je gost dosad postigao tek dva pogotka na šest utakmica. Ne blista ni Maldonado, pa bi kec u kombinaciji sa 0-3 postignutih golova mogao da bude pravi odabir za klađenje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-3 (2.55)
Za izbegavanje
NORVEŠKA 1 | 18:00
Bodo - Molde
ID: 5660465

Derbi norveškog šampionata, a takve mečeve je uvek najteže prognozirati. Bode je minule sezone dominirao, ali je ostao bez nekoliko važnih igrača. Sa druge strane Molde se uzda u najboljeg strelca lige Ohija, koji je sjajnim partijama privukao i pažnju Crvene zvezde. Domaćin je favorit, jer je na svom terenu u poslednjih godinu dana bez poraza, a pritom je samo dva puta remizirao. Ipak, posle remija sa Valerengom u minulom kolu, čini se da je sve moguće.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 21:00
America Mineiro - Juventude
ID: 5660446

Žuventud je prekinuo seriju od pet mečeva bez trijumfa u minulom kolu, a red je da crnu seriju prekine i Amerika. Devet mečeva je bez trijumfa, u ligi ima samo jedan bod, često sastav iz Belo Orizoneta nije imao ni sreće. Ne treba očekivati puno golova, a vredi pokušati sa kecom na Ameriku.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-3 (2.15)

tagovi

predlozipredlozi za kladjenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara