Sofjan Amrabat (Man. Junajted) i Mihajlo Mudrik (Čelsi)
Sofjan Amrabat (Man. Junajted) i Mihajlo Mudrik (Čelsi)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Duel Čelsija i Junajteda vuče na GG

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.24. | 11:46

Pročitajte nekoliko predloga za 4. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


 


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Chelsea - Man.Utd.
ID: 8002383


U nekim drugim okolnostima ovo bi svakako bio derbi sedmice, međutim, ni jedni, ni drugi nisu na nivou “drugih okolnosti”. To nipošto ne znači da ova utakmica neće biti zanimljiva, naprotiv, savetujemo vam da obiđete konačni ishod (iako kvote favorizuju Čelsi) i gađate GG.


 



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.37)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 18:45
Volendam - Feyenoord
ID: 8002336


Dvojka na ovoj utakmici jedna je od sigurica dana, a to znači i da kvota na konačni ishod nije baš primamljiva. Zato ona na duplu pobedu gostiju nije loša, pa vam baš to preporučujemo. Volendam je zakovan za dno tabele, te bi i neko manje kvalitetan bio favorit protiv njega.


 



Dupla pobeda

Tip: 2-2 (1.77)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 21:00
Ajax - Go Ahead
ID: 8002317


Ajaks je u nedelju na gostovanju Zvoleu prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede u različitim takmičenjima (tri remija i ubedljiv poraz na Vila Parku, koji ga je izbacio iz Lige konferencije). I rival je trijumfovao za vikend, međutim, verujemo u keca, verovatno uz goleadu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Samsunspor - Pendikspor
ID: 8002480


Samsun od kraja novembra igra sjajno na svom terenu: u pomenutom periodu zabeležio je sedam prvenstvenih pobeda uz remi sa Konjom (1:1) i poraz od Galatasaraja još početkom februara (2:0). Pendik je duže vreme “u kanalu” (dobio je samo Istanbul), pa je kec najrealniji izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:30
Liverpool - Sheffield Utd
ID: 8002292


Šefild Junajted je odigrao 29 utakmica i osvojio samo 15 bodova. To jasno govori da gosti baš i nisu dorasli ovom rangu takmičenja. Što se Liverpula tiče, znate i sami da juri titulu, zbog čega ništa osim keca ne dolazi u obzir. Očekujemo i 2-3 gola, pa tipujte na kombinaciju.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.65)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 20:00
Granada - Valencia
ID: 8005661


Navijači Valensije imali su puno razloga za nervozu u poslednja dva meseca, pošto su njihovi ljubimci uglavnom bili skloni nerešenim ishodima sa malo pogodaka (istina, sa Real Madridom su odigrali 2:2). I sada očekujemo tvrdu partiju, ali forma Granade najavljuje dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
TURSKA 1 | 19:30
Basaksehir - Besiktas
ID: 8002525


Bešiktaš ove sezone ima puno problema. Pokušaj da se oni reše smenom na klupi nije bio uspešan jer su gosti i sa Fernandom Santosom nastavili sa lošim rezultatima. U ovaj okršaj ulaze sa tri vezana prvenstvena poraza, a kako je Bašakšehir nezgodan domaćin probajte sa kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Za izbegavanje
ENGLESKA 7 JUG | 20:45
Plymouth Parkway - Afc Totton
ID: 8005707


Ako pogledate tabelu možete da pomislite da sa ovim parom ne bi trebalo da bude problema. Domaći su u zoni ispadanja, dok su rivali na poziciji koja vodi u baraž za promociju. No, u engleskim nižim ligama nikad nije jednostavno. Momci iz Plimuta u poslednje vreme igraju dobro.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara