Humanitarni tiket u podne: Nemanja Milinčić tipuje za novinara S.B.

Vreme čitanja: 4min | čet. 12.03.20. | 11:32

Profesor sporta, analitičar iz štaba Vladana Milojevića odvaja na stranu kvotu 54,16

Na tapetu Liga Evrope, a sa nama Nemanja Milinčić, profesor sporta, specijalizovan za fudbalsku analitiku, ali i saradnik dobro nam znanog Vladana Milojevića koji se sa Marakane preselio na terene saudijskog Al Ahlija iz Džede. Svih šest parova analizirao je temeljno, pa došao do MOZZART kvote 54,16. Nije loše u eri terora koronavirusa nad svim aspektima života, pa i sporta kada se mečevi otkazuju bukvalno u trenutku.

Konstatujemo da će Nemanja Milinčić tipovati za pomoć novinaru S.B., očekujući potencijalni dobitak u iznosu od 541.600 dinara. Suma je dakle i više nego zadovoljavajuća, a mi se nadamo da ćemo s njom ujedno i značajno uvećati naš fond prosleđenih donacija kroz koga je do sada prošlo tačno 14.808.789 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od meča AJNTRAHT – BAZEL. Tim iz Frankfurta smatran je autsajderom pred duel sa Salcburgom, ipak uspeli su da nadigraju Austrijance u dvomeču. Situacija je nešto drugačija kada je Bundesliga u pitanju. Na tabeli ovog takmičenja nalazi se na 12. mestu i bliži je zoni ispadanja nego mestima koja vode u Evropu. Poražen je na tri prethodna duela u kojima je postigao samo jedan gol. Bazel je bez većih problema eliminisao kiparski APOEL iz takmičenja, a zbog već poznate situacije sa koronavirusom švajcarsko prvenstvo je obustavljeno pre nekoliko nedelja i to može biti problem za Bazel koji je već duže vreme na pauzi. Trenutno u njemu zauzima treće mesto iza Sent Galena i Jang Bojsa. Dakle, ovo je duel u kojem nema izrazitog favorita.

“Igram 3+”, kaže naš gost koji tesno sarađuje s Vladanom Milojevićem, zatim trenerom Milanom Kosanovićem, ali i trenerom golmana Dušanom Gašićem.

Sledi utakmica BAŠAKŠEHIR – KOPENHAGEN. Turci su puni elana. Na penale su u prošlom krugu eliminisali Sporting, dok Kopenhagen iza sebe ima Seltik, ali i neslavnu epizodu u nacionalnom kupu s Olborgom, a zatim i ligaški poraz od Horsensa.

“Igram na golove, uz tip 2-3”

A sada LASK – MANČESTER JUNAJTED. Obe ekipe ulaze u ovaj susret u dobrom raspoloženju. LASK je nedavno savladao Salcburg svog najvećeg suparnika u Austriji, dok je Mančesteru to pošlo za nogom protiv gradskog rivala Sitija. Ekipa iz Linca je lider na tabeli gde ima šest bodova prednosti u odnosu na Salcburg. U grupnoj fazi ovog takmičenja dobila je četiri od šest mečeva, dok je  u šesnaestini finala eliminisala holandski AZ Alkmar. Mančester je peti u Premijer ligi i odlučan je da se umeša u borbu za jedno od četiri mesta koje vode u Ligu šampiona. U prethodnoj fazi Lige Evrope eliminisao je Klub Briž sa ubedljivih 5:0 posle remija u Belgiji (1:1). Mančester ima neuporedivo veće iskustvo u Evropskim takmičenjima i to je svakako njegova prednost, ali svakako da je i ovde svaki ishod moguć.

“Za ovu priliku 3+”, reče naš gost odvajajući na stranu kvotu 2,15.

Prelazimo na OLIMPIJAKOS protiv VULVERHEMPTONA. Tribine prazne, a domaćin još uvek u delirijumu zbog eliminacije Arsenala. S druge strane Vulverhempton je srećan zato što ga je Espanjol savladao u drugom meču, ali mu nije oteo kapitalnih 4:0 iz šesnaestine finala. U svakom slučaju uzbuđenje nam ne gine, mada Olimpijakosu psihološki na teret ide poraz od PAOK-a (3:2) u polufinalu Kupa Grčke.

“Čista jedinica”, reče Milinčić, na šta MOZZART Sport lista odgovara kvotom 3,35!

Nadalje, bavimo se mečom RENDŽERS – LEVERKUZEN. Kobni su i jedni i drugi bili za Portugalce. Rendžersi su savladali Bragu, dok su Aspirindžije presudile Portu. Međutim, na Ajbroks stadion Leverkuzen ulazi osokoljen pobedom nad Ajntrahtom od čak 4:0, što zbilja ukazuje na Nemce kao jače i sposobnije za trijumf. Da budemo jasni, Rendžers se iskompromitovao porazom od Hartsa u Kupu Škotske, a zatim i Hamiltona u ligaškim vodama, pa predah u vidu pobede nad Ros Kauntijem nije nikakav garant domaćinu da su se stvari popravile.

“Mislim da ovde dolazi 2+ igra”.

Za kraj imamo i par VOLFSBURG – ŠAHTJOR. Gostujući Šahtjor je na poslednjih 13 evropskih izlazaka na teren davao golove, ali ih je i primao. Volfsburg je nešto jači, ali i jedni i drugi imaju dosta povređenih igrača, odnosno upitnih imena što svakako remeti taktičke planove trenera. Uzgred, valja znati da je Volfsburg poslednja dva bundesligaška nastupa okončao X ishodima, a da je Šahtjor u Ukrajini dva puta odigrao za GG, ali i za 5+ ishode.

“Biram 3+ za kraj”, zaključuje Nemanja Milinčić, diplomirani profesor sporta, specijalizovan za fudbal.

Inače, o Nemanji valja reći da je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja učesnik projekta “Skauting tim DIF-a“ profesora Aleksandra Jankovića. Sarađivao je sa afirmisanim trenerima sa naših prostora, kao i s trenerima sa međunarodnim iskustvom. Direktno je sarađivao u okviru stručnih štabova sa prof. Aleksandrom Jankovićem u FK Rad, Dejanom Đurđevićem u OFK Beogradu, Vladimirom Petrovićem PižonomMiodragom RadanovićemDragoljubom Bekvalcem, Draganom Radojičićem, kao i sa Milanom Obradovićem u Kopru, u Sloveniji.

Cenimo da bi našem Nemanji Milinčiću lepo stajala i medalja društveno odgovornog MOZZART igrača, zbog čega ga zdušno podržavamo u nameri da tačnim tipovanjem uspe da donaciju pošalje na ciljanu adresu. 

Naravno, fudbalskom stručnjaku želimo puno sreće i u tipovanju za Republiku Srpsku, kao i u daljoj karijeri.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko Nemanja Milinčić ovom prilikom uspe da osvoji novac, uložiće ga u Fondaciju “Sigurna kuća” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 54,16 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara