Fubaleri Partizana pozdravljaju navijače u Pragu
Fubaleri Partizana pozdravljaju navijače u Pragu

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Parni valjak overava prolaz

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.02.22. | 11:15

Pročitajte nekoliko predloga za 24. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Lazio - Porto
ID: 6192543

Lacio u Ligi Evrope još nije primio gol u Rimu, što je kuriozitet s obzirom na to da mu je odbrana najslabiji deo tima. Porto je i te kako sposoban da mu zatrese mrežu, pa ako ne smete da poklonite poverenje Neboplavima, a kvota na keca zaista je odlična, na tiket stavite GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Napoli - Barcelona
ID: 6192595

Napoli se sa Nou Kampa vratio sa povoljnim rezultatom (1:1), posebno kada se u obzir uzme činjenica da je Barselona, očekivano, bila agresivniji rival. Katalonci su kreirali šanse, ali nisu uspevali da ih realizuju. Sada je sve moguće, pa se ograničite na kombinaciju 1+I&1+II.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.6)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Vitesse - Rapid
ID: 6192481

Vitese je u krizi od sredine januara (pet vezanih poraza, pa remi u različitim takmičenjima) i to je dobra stvar za Rapid. Međutim, gost, koji ni sam ne blista, nije ostavio dovoljno jak utisak u prvom meču da bismo ga tek tako videli u idućoj rundi, naprotiv, “zategnite” keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:45
Arsenal - Wolverhampton
ID: 6193021

Arsenal ima samo dva boda više od Vulvsa, istina, uz utakmicu manje, pa je jasno da momke Mikela Artete očekuje ne baš lak posao. Međutim, Tobdžije su slavile pre tačno dve sedmice minimalnim rezultatom, stoga verujemo da će i sada, kada su domaćini. No, sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Partizan - Sparta Praha
ID: 6192471

Navijači Partizana mogu da budu zadovoljni i partijom koju su njihovi ljubimci pružili u prvoj utakmici, i posebno rezultatom sa kojim su se vratili Beograd. Ako su izabranici Aleksandra Stanojevića slavili u gostima (1:0), ne vidimo zašto to ne bi ponovili i kod kuće (uz 0-2)?


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Dinamo Zagreb - Sevilla
ID: 6192501

Sevilja je u poslednje vreme vezala nekoliko malo lošijih rezultata, ali je ipak opravdala ulogu favorita u prošlonedeljnom susretu. Zagrepčani su postigli gol koji im daje uslov za nadu, ali gosti su snažniji, pa je dvojka realna. I međusobni bilans (0-0-3) je najavljuje.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Za izbegavanje
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Slavia Praha - Fenerbahce
ID: 6192520

 

Bili smo u pravu kada smo vam savetovali da u njihovom prvom odmeravanju probate sa GG. Taj tip dolazi u obzir i u revanšu kako zbog toga što Fenerbahče mora da reskira (jer je kod kuće izgubio sa 3:2), tako i zbog Slavijinog ofanzivnog stila igre. Konačan ishod preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Rangers - Dortmund
ID: 6192575

Prošlonedeljni Rendžersov iznenađujući trijumf od 4:2 uklopio se u Dortmundovu kolekciju oscilacija, ali daleko od toga da škotski prvak sme unapred da razmišlja od narednom protivniku pošto Nemci još nisu rekli poslednju reč. Gađajte dvojku ili je čak iskombinujte sa GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.73)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara