El Fardu Ben (Crvena zvezda) na meču u Razgradu
El Fardu Ben (Crvena zvezda) na meču u Razgradu

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): “Večiti” pevuše “Buđenje ranog proleća”

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 11:16

Pročitajte nekoliko predloga za 25. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Roma - Zorya
ID: 6001141

 

Iako je već bila viđena kao direktan učesnik osmine finala Roma je počela da se kocka (1:6 i 2:2 sa Bode/Glimtom) i u slučaju da ne savlada Zorju gotovo sigurno će u plej-of. I Ukrajinci merkaju doigravanje, ali kvalitet je uz Vučicu i zato vam sugerišemo njenu duplu pobedu.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.92)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Lok.Moscow - Lazio
ID: 6001091

Subotnji poraz od Juventusa verovatno je uzdrmao Lacio, ali šta tek reći o neuspehu Železničara protiv Ahmata istog dana? Samopouzdanje domaćih ionako nije za pohvalu, pa u ovom rusko-italijanskom duelu prevagu ima dvojka, s tim da bi moglo da bude pogodaka na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Crvena Zvezda - Ludogorets
ID: 6001099

Crvena zvezda je razočarala protiv Midtjilanda, ali sada ima novu priliku da osigura nastavak takmičenja u LE. Trener domaćih Dejan Stanković ima izvesnih kadrovskih problema, ali bez obzira na to njegovi momci trebalo bi da slave protiv rivala kojeg su već dobili u septembru.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Anorthosis - Gent
ID: 6001105

Domaći imaju samo matematičke šanse da prođu dalje, a po onome što su u dosadašnjem delu takmičenja pokazali teško da su to i zaslužili. Neuporedivo kvalitetniji Gent želi da osigura prvo mesto na tabeli i tako izbegne protivnika iz LE u nastavku takmičenja. Dvojka je sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 16:30
Flora - Partizan
ID: 6001137

Pobeda nad Florom, koja je osvojila dva boda, oba u duelima sa Anortozisom obezbedila bi Partizanu proleće u Evropi. Beograđani su u sjajnoj formi i pripada im uloga apsolutnog favorita, bez obzira na to što trener Aleksandar Stanojević neće moći da računa na najjači sastav.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Midtjylland - Braga
ID: 6001088

 

Posle startnog poraza u Beogradu Braga je vezala tri pobede i izbila na prvo mesto na tabeli. Na ovom gostovanju biće joj dovoljan i bod da obezbedi dalji plasman, međutim, i Midtjiland ima svoju računicu jer se vratio u igru. Očekujemo tvrd meč, a vama predlažemo KMB X2&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-2 (2.4)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Slavia Praha - Feyenoord
ID: 6001132

Fajenord je u seriji od šest pobeda u različitim takmičenjima i ona mu daje za pravo da veruje u povoljan ishod na gostovanju najbližem pratiocu, koji takođe „kida“. Zato bismo se najpre opredelili za 3+ ili, još bolje za kombinaciju 1X&GG. Kvota na nju je zaista primamljiva.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.2)
Za izbegavanje
LIGA EVROPE | 21:00
Rangers - Sparta Praha
ID: 6001087

Stiven Džerard napustio je klupu Rendžersa i preuzeo Aston Vilu. Na njegovo mesto došao je Đovani van Bronkhorst, koji se nije proslavio na premijeri - izgubio je sa 3:1 od Hibernijana u polufinalu Liga kupa. No, ni Sparta ne oduševljava, zato je najbolje da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara