PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Galata pada u gradskom derbiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.20. | 09:42

Pročitajte nekoliko predloga za 28. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA 2 | 15:15
Nott.Forest - Huddersfield
ID: 4936957

Obe ekipe ulaze u ovaj meč sa dosta motiva: Notingem Forest želi da zadrži mesto koje ga vodi u doigravanje za promociju, a Hadersfild se jedva drži tik iznad zone ispadanja. Šumari su kvalitetniji, što bi trebalo da donese keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 19:30
Udinese - Atalanta
ID: 4937146

Sve je jasno kao dan. Boginja predgrađa ponovo igra svemirski fudbal, na poslednje tri utakmice postigla je 14 golova, u pobedničkoj je seriji i sve je bliža novom plasmanu u Ligu šampiona. Udineze je ponovo u crnoj seriji, osam kola ne zna za pobedu i takav teško da može da se suprotstavi Gasperinijevoj mašini za mlevenje mesa.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Za izbegavanje
DANSKA 1 - PLAY OFF | 20:00
Copenhagen - Midtjylland
ID: 4937047

Sudar timova koji se bore za titulu u Danskoj. Midtjilend i dalje ima lepu prednost, osam bodova, ali ne igra dobro. U prestonicu dolazi sa samo jednim osvojenim bodom u poslednja dva kola. Kopenhagen je u istom periodu uzeo četiri. Domaći Lavovi će navaliti svom snagom da dobiju ovaj meč i smanje zaostatak na pet bodova, ali nisu gosti zaboravili da igraju fudbal, sa razlogom su prvi na tabeli i zbog toga bi valjalo ovaj par preskočiti danas.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 14:00
Sheffield Utd - Arsenal
ID: 4937390

Domaći su jesenas slavili protiv Arsenala u prvenstvu (1:0), da bi u januaru na Emiratima bilo nerešeno (1:1). Međutim, ni jedni, ni drugi nisu bili baš ubedljivi po povratku na teren, zbog čega je mudrije da gađate 0-2 nego ishod.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 15:30
Greuther Furth - Karlsruher
ID: 4937539

Iako je prošle nedelje posle 20 minuta gubio sa 3:0 od Bilefelda Karlsrue je volšebno izvukao remi i podigao samopouzdanje pred meč u Firtu u kojem želi pobedu za izbegavanje plej-auta. Grojter je na "raspustu", tipovi su dvojka i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 15:30
Stuttgart - Darmstadt
ID: 4937534

Demoliranja Sandhauzena i Nirnberga dovela su Štutgart pred vrata elite pošto je nezamislivo da Hajdenhajm slavi u Bilefeldu sa dvocifrenom razlikom. Rastereći Darmštat je loš gost, ali voli da se nadigrava, te su tu 1&3+ i 1&GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:00
Buyuksehir - Galatasaray
ID: 4937199

Posle kiksa Trabzona u subotu uveče, Bašakšehir ima priliku da pobedom u gradskom derbiju nad Galatasarajem ode na četiri boda razlike. Galata je u slaboj formi, ima četiri utakmice zaredom bez pobede, a ni teren Bašakšehir mu nikako ne leži. U četiri poslednja duela, jednom je izvukao remi, dok je tri puta glatko poražen.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 17:00
LASK - Wolfsberger
ID: 4936964

Posle početnog šoka zbog oduzimanja bodova, LASK je ponovo uzjahao dobar vetar. Crno-beli su vezali tri pobede, a dva od šest bodova im je vraćeno, tako da su ponovo na drugom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Volfsberger jeste tvrd rival, koji ume da namuči jače od sebe, ali LASK je raširio krila i nema nameru da ponovo ispusti tu drugu poziciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

tipovanjapredlozi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara