Ten Hag i Ronaldo (©Reuters)
Ten Hag i Ronaldo (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Junajted velika nepoznanica, Ren sigurica

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.08.22. | 12:13

Pročitajte nekoliko predloga za 7. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

 Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Izabrane vesti

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:05
Rennes - Lorient
ID: 6548736

Ren deluje ambiciozno na startu, pa ne bi trebalo da ima problema sa ovim protivnikom. Lorijan ima tri vezana poraza od ovog rivala, bez postignutog gola. Pa pored keca možete da probate i sa sigurnom pobedom na domaćina.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 16:45
AZ Alkmaar - Go Ahead
ID: 6548954

AZ je delovao odlično i raspucano tokom priprema, a potom i na startu evropskih kvalifikacija. Imao je samo dva dana odmora od okršaja sa Dandi Junajtedom u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali to ne bi trebalo da smeta na ovom meču. Uloga favorite je jasna, kvalitet na papiru je takođe tu, samo je potrebno da se prenese na teren, što se i očekuje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 18:30
Anderlecht - RFC Seraing
ID: 6548655

Još uvek se pamti petard Anderlehta protiv današnjeg protivnika prošle godine. Upravo je to jedan od razloga zbog kojeg nema potrebe sumnjati da će domaćin i ovoga puta upisati sigurnu pobedu. Anderleht je upisao poraz u prošlom kolu i sasvim sigurno će sada na sve moguće načine pokušati da se vrati na pobedničke staze.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-5 (1.95)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 14:00
Torpedo Moscow - Khimki
ID: 6549165

Oba tim su pokazala nekonstantnu formu. Prvo što pada na pamet je da bi moglo da bude dosta golova na ovoj utakmici. Ne bi bilo loše da se pokuša da se zaradi baš na toj činjenici, ali s obzirom na kvote, možda bi solidan pokušaj bio gađati nerešen ishod.


Konačan ishod

Tip: X (3.2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 17:30
Koln - Schalke
ID: 6548701

Keln je baš razočarao u kupu, pošto je eliminisan od Jan Rehenzburga posle izvođenje penala, pa nikoko ne uliva poverenje na startu sezone. Šalke je bio baš siguran protiv niželigaša Bremera, ali ima tri vezana poraza od Jarčeva. Kada se sve oduzme i sabere, nekako najviše miriše na podelu plena.


Konačan ishod

Tip: X (3.7)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:45
Antalya - Galatasaray
ID: 6549075

Galata ima ubedljivo najteži zadatak na startu prvenstvene trke, a stoga i najveći pritisak javnosti. Ipak, treba imati na umu da Antalija nema pobedu nad ovim protivnikom poslednjih 12 mečeva. Bliži smo da tipujemo na dvoju. Uz to kvota je vrlo kvalitetna i to je naš predlog.


Konačan ishod

Tip: X (3.35)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 15:00
Man.Utd. - Brighton
ID: 6548842

Odavno se na početku Premijer lige nije desilo da se Junajted ovoliko osporava. Neki bi rekli da je to možda i pozitivno za fudbalere na terenu. Da će dati sve od sebe da na samom startu sezone pokažu da mnogi greše, ali jednostavno mnogo je nepoznanica. Dovoljno je samo da se svi prisete katastrofe Junajteda prišle sezone protiv Brajtona kada je upisan poraz od 4:0


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.7)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara