PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Lester i Marko Nikolić su fiksevi dana, probajte na Sankt Galen

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.07.20. | 11:01

Pročitajte nekoliko predloga za 12. jul 2020

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 15:30
Lok.Moscow - Ufa
ID: 4309

Lokomotiva je i definitivno ostala bez trofeja, ali ne i bez razloga za borbu jer želi drugu poziciju, čime bi izbegla kvalifikacije za Ligu šampiona. Čvrstu Ufu uopšte nije lako dobiti, pa ukoliko sumnjate u keca odaberite 0-2. Međutim, vreme je da Marko Nikolić zablista posle serije ikseva. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:00
Fenerbahce - Sivasspor
ID: 5301

Fenerbahče i Sivas su deo "krkljanca" koji vlada u borbi za Ligu šampiona (podsećamo vas da je Trabzon izbačen iz Evrope). Sivas sve više gubi korak i Kanarinci bi to morali da iskoriste i pobede, mada nas ni GG ne bi iznenadilo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 22:00
Sevilla - Mallorca
ID: 4014

Sevilja je ispustila dosta poena kod kuće, ali u pravom trenutku je zbila redove i sve je bliža Ligi šampiona. Majorka balansira nad ponorom i Andalužane očekuje težak zadatak. Bolja vam je opcija 2-3 gola. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 14:30
Swansea - Leeds
ID: 2147

I Svonsi još može do mesta koje vodi u plej-of, dok Lids želi direktnu promociju u elitu. To najavljuje veoma interesantan okršaj, na kojem bi trebalo da bude pogodaka na obe strane. Uostalom, to često dolazi na njihovim susretima. Verujemo, ipak, u kvalitet Lidsa. 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
ŠVAJCARSKA 1 | 16:00
Servette - St.Galen
ID: 3380

Sankt Galen tačno dve decenije čeka titulu i neće mu biti potreban veći motiv na gostovanju još jednom kandidatu za LE. Servet teško gubi, ali pobeđuje još teže i dvojka ima prevagu nad ostalim ishodima, mada je i GG solidna opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:00
Bournemouth - Leicester
ID: 2037

Poput Noriča, polako se opraštamo i sa Bornmutom, nevezano s onim što kaže matematika. Domaći su u vrlo teškoj seriji mečeva (Totenhem, Lester, Mančester Siti), a kvalitetne Lisice i te kako imaju razloga da zapnu, pa su favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:30
Krasnodar - Ural
ID: 4320

Krasnodar je ovog proleća imao puno pehova, ali radi se o jednom od najboljih domaćina u ligi, što je sasvim dovoljno da vam preporučimo keca, bez obzira na to što bi Ural mogao da se nađe u nevolji. Gađajte i 2-3 ili kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 14:30
Stoke - Birmingham
ID: 2146

Stouk je u prethodnoj utakmici na kojoj je bio domaćin bio veoma ubedljiv protiv Barnslija, pa Birmingem, koji nikako ne može da se pohvali rezultatima posle pauze nema previše razloga za optimizam. Osim keca očekujemo i 2-3 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara