PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Malo golova u Kolumbiji, fiks u Meksiku, pobeđuje i Kanada

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.10.21. | 09:34

Pročitajte nekoliko predloga za 10. oktobar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 23:00
Colombia - Brazil
ID: 6812

Dvojka u Barankilji jeste realna, ali iako ima odličan međusobni skor Brazil teško izlazi na kraj sa Kafeterosima. O tome svedoči podatak da ih gotovo dve decenije nije savladao sa više od gola razlike, pa razmotrite oprezno dvoznak x2. Ubeđeni smo da neće biti mnogo golova.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.59)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 23:55
Costa Rica - El Salvador
ID: 6879

Gosti uveliko zovu u nacionalni tim momke salvadorskog porekla koji su rođeni i nastupaju u SAD. Kad igraju kod kuće to još i daje rezultate, ali ne i na strani, pa eto prilike za Kostariku da se izdigne i slavi u tvrdoj utakmici.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 23:55
Jamaica - Canada
ID: 6878

Jamajka je oktobarske duele dočekala na dnu tabele i sa brojnim problemima između Fudbalske federacije i selektora Teodora Vitmora, što bi vrlo dobri Kanađani mogli maksimalno da iskoriste. Ko ne vidi dvojku, može da proba sa 2-3. Međutim, Kanada je u naletu i deluje realno da će otići u Katar.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 02:00
Chile - Paraguay
ID: 6814

Posle ohrabrujućeg početka pod vođstvom urugvajskog stručnjaka Martina Lasartea Čile je ponovo zapao u apatiju i to što na papiru ima bolju ekipu od Paragvaja nije nikakva garancija za keca. Ograničite se na tradicionalna 3-4 gola.


Ukupno golova

Tip: 3-4 (2.75)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 23:55
Panama - USA
ID: 6877

Može li Panama posle Kostarike i Meksika da ostane neporažena i protiv treće najjače selekcije u zoni, a uprkos tradiciji? Nije nezamislivo jer američki selektor Greg Berhalter previše eksperimentiše, te je X2&2+ mudrije od dvojke.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP C. AMERIKA | 01:00
Mexico - Honduras
ID: 6880

Na legendarnom stadionu Asteka sastaće se dve veoma iskusne ekipe, s tim da su Meksikanci i tehnički, i taktički daleko iznad Hondurasa i ne bi trebalo da se namuče u nastojanju da upišu još jedan trijumf. Ima uslova i za KMB 1&2-4. Verujemo da će Meksikanci ubedljiv trijumf nagovestiti još na poluvremenu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.83)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 22:30
Venezuela - Ecuador
ID: 6811

Gostovanja u mundijalskim kvalifikacijama su Ekvadorova hronična boljka, ali ovo je jedno od retkih na kojima Trokolori mogu da se osećaju kao favoriti. Istina, to je pritisak koji bi mogao da ih sputa, prva opcija je  X2&GG. Međutim, jasno da je da dobra kvota vuče da pokušate dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara