(Reuters)
(Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Možda je vreme za Čelsi, ali je sigurno za Makabi

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.12.23. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 24. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 14:00
Wolverhampton - Chelsea
ID: 7759327


Možda je vreme da Čelsi prekine seriju od tri premijerligaške utakmice na strani koje nije dobio. U poslednje vreme ekipa Maurisija Poketina je malo popravila formu, ali je daleko od stabilne. Vulfsi igraju promenjivo, ali kod kuće retko gube utakmice, poslednji poraz pretrpeli su sredinom septembra i zato im dajemo veće šanse.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Fiksevi dana
IZRAEL 1 | 19:30
Hapoel E.H. - Maccabi Haifa
ID: 7758930


Ako bi dobio današnju i još jednu zaostalu utakmicu Makabi iz Haife bi se ravnopravno uključio u trku za naslov prvaka sa imenjakom iz Tel Aviva. Forma mu je u usponu, jer je minula dva meča u prvenstvu Izraela dobio lako, bez primljnog gola, a prethodno savladao Panatinaikos u Ligi Evrope. Zato, lagana dvojka.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-4 (1.72)
Fiksevi dana
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 19:00
Al Wahda - Al Riyadh
ID: 7759705

Daleko su od najpoznatijih klubova u Saudijskoj Arabiji, privlače manje pažnje, ali bi danas mogli da se nađu tiketima kad je ponuda siromašnija nego inače. Pošto je Al Vahda bolje plasirana i dobila je dve od poslednje četiri prvenstvene utakmice dajemo joj prednost.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Galatasaray
ID: 7759124

Ovo je malo patriotski. Jeste derbi, jeste neizvesno, ali valjda ćemo navijati za Dušana Tadića. Ionako je uticajan, daje i namešta golove za Fener, koji je prebrodio malo krizu i opet je dobar. Kao što je kvalitetan i Galatasaraj, ali pošto domaći teren u Istanbulu često biva važan faktor onda je kec prvi izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
TURSKA 1 | 14:00
Demirspor - Antalya
ID: 7759071

U jednom trenutku je bila hit prvenstva, zatim je smenila Patrika Klajverta, a ni sa Serkanom Damijom se Adana nije (zasad) usrećila, što bi moglo da se promeni protiv Antalije. Domaćin dugo nije pobedio, a pošto ima Balotelija, Nijanga, Nanija, čini se da bi sad mogao.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
U A E 1 | 16:30
Al Ahli - Al Wasl
ID: 7759560

Na jednoj strani Marko Nikolić, a na drugoj Miloš Milojević. Ako gledamo poslednje utakmice Al Ahlija i Al Vasla trebalo bi sve da puca od šansi i golova. Ove sezone Al Vasal je slavio rezultatima 3:0 i 3:2, a i dva duela pre toga su ušla u 3+, pa kad je već tako...



Oba tima daju gol

Tip: 1gg (3.3)
Za izbegavanje
MAROKO 1 | 18:00
Berkane - Raja Casablanca
ID: 7762415


U Maroku se igra 12. kolo. Radža bi eventualnom pobedom mogla do deobe prvog mesta. A opasan je i Berkane, koji bi današnjim trijumfom prestigao ekipu iz Kazablanke. Otuda je možda najbolje da ovaj duel preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara