(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): PSŽ sprečava oživljavanje šampionske trke

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.01.23. | 12:34

Pročitajte nekoliko predloga za 1. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Tottenham - Aston Villa
ID: 6916483

Ni Totenhem, ni Aston Vila nisu završili proteklu godinu kako su zamišljali. Tim Unaja Emerija nije uspeo da otkine bod Liverpulu, u više navrata su mu poništavani golovi, dok su Pevci remizirali. U međuvrmenu ih je obišao Mančester junajted, ispali su iz zone Lige šampiona i pobeda im je preko potrebna, kao i Vili kako bi prešla u gornji dom. Za očekivati je da otvore godinu kako dolikje - golovima. Bar su oni na njihovim utakmicama redovna pojava.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.68)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Nott.Forest - Chelsea
ID: 6916454

Vratio se Čelsi na pobednički kolosek, pao je Bornmut na Stamford brižu zahvaljujući Kaiju Havercu i Mejsonu Mauntu. Daleko su londonski Plavci od dobre igre i rezultata, ali im se namestio raspored i trijumf nad Notingemom bi im omogućio da lakše dišu. Šumarima gori pod nogama, silna ulaganja u igrački kadar se zasad ne isplaćuju. Zakucani su za dno i bod bi im bio veliki kao kuća. Prava premija.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-6 (2.2)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 15:00
Monaco - Brest
ID: 6916493

Monako sve više podseća na onaj prošlogodišnji, naročito na stadionu Luj II. A, na njemu je Brest stalna mušterija. Kneževi su počeli unapred da računaju bodove kada im je Brest gost. Pride, ove sezone Brest ne nudi navijačima kvalitetna izdanja, pa bi sve osim pobede domaćina bilo iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
Olympique Lyon - Clermont
ID: 6916452

Loran Blan je preuzeo Lion, nije preterano uspeo da mu unapredi igru. A, ni rezultate. Promenljivo igra Lion, ali je u prvoj utakmici posle mundijalske pauze bio poprilično siguran. Sa dve vezane pobede bi uhvatio priključak u borbi za izlazak u Evropu, a Klermon mu dolazi kao poručen. U očajnoj je formi, praktično u slobodnom padu. Zaboravio je Klermon kada je poslednji put slavio.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Lens - PSG
ID: 6916526

Bačen je Kristofer Galtije na velike muke, Nejmar mu je crvenim kartonom otežao posao za derbi. Biće bez Brazilca za najteže gostovanje i teret će pasti na pleća Kilijanu Mbapeu. Lans je najprijatnije iznenađenje Lige 1, drugi je na tabeli i pobedom bi oživeo šampionsku trku. No, iako oslabljeni Sveci su favoriti, imaju dugačku klupu i veliki broj vanserijskih igrača. Neće im biti lako, ali polože li ovaj ispit moći će polako da stavljaju šampanjac na hlađenje.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Blackpool - Sunderland
ID: 6916989

Na dobrom putu je Sanderlend da se vrati u Premijer ligu. Doduše, nisu mu velike šanse za direktnu promociju, ali zaostatak za Barnlijem i Šefild junajtedom nije nenadoknadiv. Crne mačke su neporažene na prethodna tri meča, vezale su dve pobede i na gostovanju Blekpulu bi trebalo da produže niz. Domaćin se muči i predstoji mu grčevita broba za opstanak.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2-4 (2.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Millwall - Rotherham
ID: 6917012

Meč sa Roteramom bi za Milvol trebalo da bude rutina. Na čuvenom Denu se ni daleko jaći timovi od Roterama ne naigraju. Zna Milvol kako da izađe na kraj sa ekipama iz donje polovine tabele, a pobeda mu je neophodna kako bi ostao u igri za plej-of.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 16:00
Portsmouth - Charlton
ID: 6916346

Nekada u Premijer ligi, danas u trećem rangu. Ne vide Portsmut i Čarlton svetlo na kraju tunela, mrkli je mrak. Dugo tavore, dosta osciliraju i kada se sastanu sve je u opticaju. Oba tima su u izuzetno lošoj formi, retko pobeđuju, pa bi lako mogao biti viđen remi.


Konačan ishod

Tip: X (3.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara