Luka Modrić (Hrvatska) i Hari Kejn (Engleska)
Luka Modrić (Hrvatska) i Hari Kejn (Engleska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Zamrzavanje Vatrenih na Vembliju

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.06.21. | 10:54

Pročitajte nekoliko predloga za 13. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
England - Croatia
ID: 5643423

I jedni, i drugi gaje velike ambicije, međutim, čini nam se da podmlađivanje tima mnogo bolje ide selektoru Engleske Geretu Sautgejtu, nego njegovom kolegi Zlatku Daliću. Gordi Albion već dugo niže dobre rezultate, a meč se igra na Vembliju, a tu malo ko može da izbegne poraz.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Austria - Macedonia
ID: 5643424

Makedonci su debitanti na EP, a poslednjih godina beležili su odlične rezultate poput pobede nad Nemačkom u martu, zbog čega ih ne treba olako shvatiti. Ipak, Austrijanci, koji nisu blistali minulih meseci, dobili su oba njihova okršaja u kvalifikacijama i blagi su favoriti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 21:00
Rayo Vallecano - Girona
ID: 5643262

U pitanju je prva utakmica finala plej-ofa za plasman u Primeru, a Đirona je u istoj situaciji bila i prošle sezone, ali Elče je bio uspešniji. Jasno je da su oba rivala maksimalno motivisana, no, domaći su u aprilu dobili njihov duel na ovom terenu sa 2:1, te probajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Netherlands - Ukraine
ID: 5643422

Holanđani nas muče poslednjih sezona jer od redizajniranja ekipe umeju da odigraju sjajno protiv favorita, ali i da obore tikete kada je s druge strane lakši rival. No, kako Ukrajinci obično brljaju u ovakvim situacijama gađajte keca, a ne bi bilo iznenađenje ni da dođe 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.72)
Za izbegavanje
FINSKA 2 | 17:30
JIPPO - Jaro
ID: 5643365

 

Posle šest odigranih kola gosti dele prvo mesto na tabeli sa ekipom EIF-a, ali ne može se baš reći da su dominantni. Protivnički fudbaleri osvojili su tri boda manje, činjenica je da su loše startovali, međutim, polako podižu formu. Zbog toga je najpametnije da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 23:00
Brazil - Venezuela
ID: 5643374

Puno nevolja pratilo je ovo takmičenje - COVID-19, protesti u Kolumbiji, dileme da li će se uopšte održati... Na kraju, Brazil je preuzeo organizaciju, a time učvrstio ulogu glavnog favorita za osvajanje titule i kec je siguran. Kako je kvota na njega mala, odaberite SP 1.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
COPA AMERICA | 02:00
Colombia - Ecuador
ID: 5643372

Kolumbija je znatno uspešnija u međusobnim okršajima, ali ne usuđujemo se da joj prepustimo ulogu favorita. Prvo, Ekvador je u minulih pola godine bio u boljoj formi (nedavno je popustio i vezao dva poraza), drugo, u novembru je dobio ovog rivala sa 6:1. Bolje birajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.65)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 21:00
Atletico Mineiro - Sao Paulo
ID: 5643264

U poslednjih nekoliko sezona na njihovim međusobnim okršajima kao po pravilu dolaze kečevi, a na nekima od njih oni su bili ispraćeni velikim brojem pogodaka. Usudićemo se da i sada poslušamo tradiciju i predložimo vam sve pomenuto, a ako želite još bolju kvotu kombinujte.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara