Šon Morison (Kardif) i Aleksandar Mitrović (Fulam)
Šon Morison (Kardif) i Aleksandar Mitrović (Fulam)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Eto Mitra, eto i keca na Fulamu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 11:14

Pročitajte nekoliko predloga za 10. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
TANZANIJA 1 | 15:00
Mbeya City - Polisi Tanzania
ID: 4962327

Do kraja šampionata Tanzanije ostala su četiri kola, a nekoliko klubova bori se za opstanak (zasad je eliminisana Singida). Među njima je i domaćin, koji je posle serije loših rezultata vezao dve pobede. Međutim, gosti igraju tvrdo, ređaju remije, pa je izbegavanje najmudrije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:15
Sporting - Santa Clara
ID: 4962604

Velika je šteta što se Sporting nije ranije konsolidovao pošto bi šampionska trka bila još zanimljivija sa tri učesnika. Santa Klarina forma je u padu (dva poraza), ali njeni navijači nemaju razloga za zabrinutost jer su gosti sigurni u sredini tabele. Mi smo uvereni u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:30
Botosani - Astra Giurgiu
ID: 4962354

Njihov martovski okršaj Astra je dobila rezultatom 1:0, međutim, ne računajući taj, na njihovim susretima kao po pravilu ima pogodaka na obe strane, te nam GG deluje kao odlična opcija. Tradicija je apsolutno na strani gostiju, a kvota je takva da vredi rizikovati sa dvojkom.



Konačan ishod

Tip: 2 (3.5)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 18:00
Guimaraes - Gil Vicente
ID: 4962605

Gimarais je konačno uspeo da veže dve pobede, a pošto Žil Visente od nastavka šampionata ima sve same poraze na gostovanjima čini nam se da ovde ne bi trebalo da bude bilo kakvih nedoumica. Na njihovim okršajima često dolazi GG3+, međutim, nama je kvota na keca dovoljna.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:30
Ferreira - Braga
ID: 4962608

Braga je u prethodnom kolu konačno bila izuzetno ubedljiva (4:0), ali protivnik joj je bio Aves, koji je posle tog poraza i definitivno ispao iz elite. Domaći igraju veoma dobro i ovde nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, te je mudro da ga preskočite i da pokušate sa GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.83)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:15
Fulham - Cardiff
ID: 4962575

Fulam je vezao tri pobede bez najboljeg strelca lige Aleksandra Mitrovića. Srpski reprezentativac vraća se posle suspenzije, kao i kapiten Tom Kerni i to uvećava izglede za keca, mada i Kardif "puca" na plej-of. Značaj duela i premor zbog non-stop igranja najavljuju i 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
POLJSKA 1 - PLAY OUT | 20:30
Gornik - Rakow
ID: 4962323

U pitanju je utakmica doigravanja za opstanak u poljskoj Ekstraklasi, a tri kola pre kraja jasno je da će i jedni, i drugi zadržati prvoligaški status jer su poznate ekipe koje su ispale. Gosti vode na tabeli ove grupe, a rivali bi pobedom mogli da ih stignu pa probajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 19:00
Huddersfield - Luton
ID: 4962563

Luton je u gotovo beznadežnoj situaciji. Sa samo još četiri utakmice do kraja prvenstva gostima bi bilo neophodno pravo čudo da izbegnu ispadanje iz Čempionšipa. Ukoliko fudbaleri Hadersfilda nemaju nameru da ih prate, morali bi da pobede kako znaju i umeju. Gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara