Džek Griliš (Mančester Siti) na meču sa Uravom
Džek Griliš (Mančester Siti) na meču sa Uravom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Novi trofej u Sitijevoj kolekciji

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.23. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 22. decembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KLUPSKO SVETSKO PRVENSTVO | 19:00
Man.City - Fluminense
ID: 7759490


Možda je fudbalerima Mančester Sitija učešće na FIFA Svetskom klupskom prvenstvu malo poremetilo raspored u borbi za titulu šampiona Engleske, ali večeras ima odličnu priliku da osvoji trofej koji još ne poseduje. U pobedu Građana ne sumnjamo, a probajte i kombinaciju 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Aston Villa - Sheffield Utd
ID: 7759378


Aston Vila u sam kraj godine ulazi na deobi drugog mesta sa Liverpulom i sa samo jednim bodom zaostatka za liderom Arsenalom. Sumnjamo da je iko mogao da očekuje tako nešto, ali to samo pokazuje umešnost Unaja Emerija. Kec je ovde siguran, a kvotu pojačajte kombinacijom sa 3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.58)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Salernitana - Milan
ID: 7759336


Milan zaostaje za vodećim Interom i Juventusom (od kojeg ima pet bodova manje), ali Salernitana je prikovana za dno i ne bi smela da predstavlja opasnost za ekipu Stefana Pjolija, koja je minulih sedmica igrala veoma dobro. Dvojka se podrazumeva, možda uz kombinaciju sa 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 14:00
Cukaricki - Mladost Lucani
ID: 7758931


Čukarički u poslednje kolo prvog dela sezone ulazi sa bodom više od svog protivnika, ali i sa značajnim iskustvom koje je ova mlada ekipa stekla u Evropi. U dugom “polugodištu” fokus će joj biti samo na domaćim takmičenjima, a Mladost bi to trebalo da oseti već na ovom meču.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Monza - Fiorentina
ID: 7759371


Monca je u prethodna dva i po meseca trijumfovala na svega dve utakmice na svom terenu, ali je istovremeno izgubila samo jednu i Fjorentina nipošto ne sme da ode opuštena na ovo gostovanje. Možda je GG prilično mudra odluka, ali mi bismo rizikovali sa dvojkom, mami nas kvota.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Empoli - Lazio
ID: 7759331


Lacio je vezao tri utakmice bez pobede: remi sa Veronom i poraz od Intera u prvenstvu i poraz na gostovanju madridskom Atletiku u LŠ. Ipak, dok u Seriji A zauzima tek sredinu tabele, u najjačem evropskom takmičenju obezbedio je proleće. Empoli ipak nema šanse u ovom meču.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Sassuolo - Genoa
ID: 7759363


Đenova je bez pobede od početka novembra, međutim, u prethodnom kolu uspela je da odoli Juventusu na svom terenu (1:1). Sasuolo ima isti broj bodova i malo bolji međusobni bilans, zbog čega ćemo mu ipak pokloniti poverenje. Ukoliko sumnjate u keca, opredelite se za malo golova.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Cambridge - Exeter
ID: 7759398


Kembridž ima pet bodova više nego protivnik, ali je odigrao i meč više. Domaćin je posle više od mesec dana loših rezultata konačno uspeo da trijumfuje u prošlom kolu, a Egziter je i dalje u problemima, no, nema šta da izgubi jer mora da se udalji od opasne zone. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara