Slavlje fudbalera Bilbaa (©Reuters)
Slavlje fudbalera Bilbaa (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Bilbao kao sigurica, plus Benfikina kombinazzija na poverenje

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.02.22. | 11:00

Pročitajte nekoliko predloga za 7. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Espanyol
ID: 6148813

Po nama kec kao kuća... Naime, osigurao je Bilbao plasman u polufinale Kupa kralja, a potvrdu dobre forme (eliminisao Barselonu, pa Real) traži u prvenstvu, gde koketira sa zonom evropskog fudbala. Espanjol se muči, pa eto načina da se profitira od osnovnog tipa.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 18:55
Botosani - Dinamo Buc.
ID: 6148628

Jedan od najprepoznatljivijih klubova Rumunije proživljava crne dane. Pretposlednji je na tabeli, sa samo bodom više od fenjeraša Akademike, poražen je na svakom od deset gostovanja ove sezone, dok je Botošani u vrhu tabele, kandidat za evropska takmičenja, bez poraza sedam prvenstvenih mečeva. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
ABA LIGA | 15:30
Mega Mozzart - Crvena Zvezda
ID: 6154422

Pobeda je imperativ za tim Dejana Radonjića, posle dva razočaravajuća rezultata u Evroligi, poraza od Milana i Monaka u Pioniru. Slavljem nad Mega Mozzartom bi se vratio na vrh tabele. Početkom novembra bilo je komotnih 14 razlike za crveno-bele. Pa da se pozabavimo ambicioznom kombinacijom.


Košarka kombinacije

Tip: 2&više (2.22)
Fiksevi dana
ABA LIGA | 18:00
Cibona - Split
ID: 6154423

Osam poraza naređao je Split pre nego što je u minulom kolu regionalnog takmičenja iznenađujuće savladao Igokeu. Bila mu je to tek treća pobeda u sezoni, kojom je popravio šanse u borbi za opstanak. Cibona ima tri slavlja više, a i sama je u prethodnoj rundi prekinula dugačak niz bez slavlja.


Ukupno poena na meču

Tip: više (1.85)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Salernitana - Spezia
ID: 6148935

Mi bi ovde malo zakomplikovali stvari, odnosno olakšali sami sebi tražeći izlaz u dve moguće varijante. Pre svega, Specija je u seriji od tri uzastopne pobede, a Salernitana u dubiozi i nestabilnoj formi. Uostalom i poslednji meč para dobili su gosti, a mi od njih tražimo makar da vode na poluvremenu, pa šta bude...


Mozzart šansa

Tip: ki2Vpp2 (2.2)
Fiksevi dana
VTB LIGA | 17:30
Cska - Uniks
ID: 6153141

Velikan iz Moskve brani titulu, ali ima težak zadatak, jer je lider na tabeli Uniks, koji ima pobedu više. U prvom delu sezone, u Kazanju je slavio tadašnji domaćin 69:65, koji je sredinom decembra slavio u glavnom gradu Rusije, u evroligaškom obračunu. Armejci su uzvratili pre deset dana, zahvaljujući Alekseju Švedu koji je u Kazanju ubacio 27 poena. Mislimo da će sada biti tvrde odbrane, pa idemo s tipovanjem u minus.


Ukupno poena na meču

Tip: manje (1.85)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Tondela - Benfica
ID: 6148639

Hajde da kombinujemo, mada je došlo teško vreme za navijače Benfike. Njihovi miljenici su pre devet dana poraženi od gradskog rivala Sportinga u finalu Liga kupa, a onda nisu uspeli da se oporave u prvenstvenom sudaru sa Žil Visenteom, pa su pretrpeli još jedan neuspeh (1:2). Sad moraju da se vade, protiv Tondele, čiji su mečevi kod kuće efikasni, svaki od prethodna četiri ušao je u 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.45)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Moreirense - Belenenses
ID: 6148611

Duel direktnih rivala za opstanak. Poslednji protiv pretposlednjeg. Moreirense je u boljoj poziciji, jer ima četiri boda više, ali na svom terenu ima samo jednu pobedu iz minulih pet pokušaja, dok je Belenenses vezao pet poraza na strani. Njihova tri prethodna međusobna duela okončana su bez pobednika.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
KIPAR 1 | 17:00
Omonia - Ethnikos Achnas
ID: 6148625

Ovo bi trebalo da bude zicer za domaćina. Pobedom bi napredovao u borbi za evropsku ulaznicu, dok je Etnikos ubedljivo poslednji, sa samo devet bodova u dosadašnjem toku sezone. Mada Etnikos na poslednja tri meča nije izgubio, a na dva ni gol primio (u tom nizu dva duela su iz Kupa Kipra), Omonija blista kod kuće, gde je vezala četiri slavlja.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.92)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara