PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Fortuna se gađa uz najskupljeg keca u svetu betinga

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 27. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
SRBIJA SUPERLIGA - PLAY OFF | 20:00
Mega MIS - Partizan Mozzartbet
ID: 8128733

Partizan je kao i Crvene zvezda opravdao ulogu favorita na otvaranju serije, a sada može da sa maksimalnim rezultatom prođe u borbu za utešni trofej u sezoni. Moraju crno-beli da budu na oprezu pošto je Mega ove sezone pokazala da zna da ih pobedi. S obzirom na iskustvo Željka Obradovića, držimo da su ma kakva iznenađenja u ovom momentu gotovo nemoguća, tačnije samo u domenu teorije, a ne i prakse.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Za izbegavanje
GSM ROLAND GAROS ZEMLJA | 15:35
Lajovic D. - Safiullin R.
ID: 8126969

Ne može Lajović da se podiči nekim rezultatima na šljaci ove sezone. Jeste igrao polufinale Barselone, ali je zato na poslednja dva turnira pred Rolan Garos - Madridu i Rimu bio prilično slab tako da će mu izazov biti i neko poput Romana Safiulina. Nikada do sada nisu igrali jedan protiv drugog. Tako da ipak povlačimo ručnu. Jeste kec primamljiv, ali nije baš za davanje bilo kakvih garancija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 20:00
Al Wahda - Al Hilal
ID: 8126246

Al Hilalovih trideset pobeda daju nam puno uverenje u još jednu... Aleksandar Mitrović će po svoj prilici ponovo slaviti, a sobzirom na rivala, skloni smo kombinovanju. Držimo da bi igranje čiste dvojke bio ziheraški, nepotreban potez pa dodajemo golove. Zato dodajemo jedan sasvim razuman raspon postignutih golova, naravno uz nadu da domaćinu baš neće biti pocepana mreža.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-5 (1.5)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:00
VPS - Inter Turku
ID: 8123590

Posle četiri uzastopna poraza, Inter Turku je na konopcima. VPS je znatno jači tim, igra po svim kriterijumima solidan fudbal, pa na domaćem terenu ne bi smeo da podbaci. Nemojte da vas buni što je na poslednjem meču para došao X. U ovoj situaciji takav rasplet deluje poprilično nerealno. Zato predlažemo jednog sasvim solidno plaćenog keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 20:00
Al Hazm - Abha
ID: 8126240

Ekipa za koju igraju srpski vezista Uroš Matić i crnogorski internacionalac Luka Đorđević je trenutno prva iznad crte, ima bod više od Al Taea i dva od Al Akduda, tako da sve drži u svojim rukama. Gostuje fenjerašu koji nema nikakvu motivaciju. Dakle, sa dvojkom se ne premišlja, ona se igra budući sa je sasvim solidno plaćena s obzirom da je jedna od najrealnijih opcija dana.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.67)
Za izbegavanje
KUVAJT 1 - PLAY OFF | 18:20
Kuwait SC - Al Arabi Mans
ID: 8128975

Ovaj susret je samo za čast i ništa drugo. U prva tri okršaja ove dve ekipe ove sezone videli smo po jedan od svakog mogućeg ishoda. U ligaškoj fazi je svako slavio na svom terenu, u decembru Al Arabi sa 3:0, a potom u martu Al Kuvajt sa 2:1. Mi se ne zalećemo, i zato ne predlažemo tip jedan, smatrajući da je previše rizičan za ovu priliku.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
NEMAČKA 1 - PLAY OUT | 20:30
Fortuna Dusseldorf - Bochum
ID: 8126185

Borba za najviši rang nemačkog fudbala. Dizeldorf da u isti uđe, a Bohum da se u istom zadrži. Posle prvih 90 minuta fudbala bliži cilju je Dizeldorf koji je u prvom meču na strani prilično lako i ubedljivo slavio sa 0:3, tako da pred današnji revanš ima sve u svojim rukama. S obzirom na najveću kvotu na svetu, pokušavamo sa jedinicom na Fortunu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:10
AIK - Goteborg
ID: 8123919

AIK ima samo jednu pobedu na prethodnih pet mečeva. Ako misli da ide napred, mora svim silama da napadne Geteborg koji takođe ne blista. Na poslednja dva meča para dolazio je X, a ono što je još interesantnije i GG ishod. Mi smo za ponovno tipovanje na golove. Ako oba tima ponovo budu tresla mreže, onda ćemo doći do veoma fine kvote koja može lepo da začini bilo koji tiket.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara