PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Kompjuter “zaključao” golove u moskovskom derbiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.05.20. | 10:57

Pročitajte nekoliko predloga za 11. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
TURSKA 1 - SIMULACIJA | 18:00
Sivasspor (SIM) - Genclerbirligi (SIM)
ID: 4836645

Virtuelna verzija Sivasa bolje se pokazala od Genčlerbirligijeve - jedini poraz naneo joj je Fener, a posebno ubedljiva bila je u prethodnoj simulaciji u kojoj je kao fiktivni gost deklasirala Konju sa 4:1. Zato bi ovde trebalo da dođe kec, sa golovima nemojte da se petljate.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 - SIMULACIJA | 20:00
Guimaraes (SIM) - Maritimo (SIM)
ID: 4836610


U stvarnosti ne bismo ni najmanje sumnjali u keca pošto je ekipa Gimaraisa znatno kvalitetnija, a u trenutku prekida šampionata borila se za plasman u Evropu, dok je Maritimo bio malo iznad opasne zone. Ni u simulaciji nemamo dilema jer je virtuelni domaćin u lepoj seriji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ENGLESKA 1 - SIMULACIJA | 21:00
Tottenham (SIM) - Leicester (SIM)
ID: 4836597

Da je situacija drugačija ovaj duel bi bio prava poslastica. Totenhemova forma pred prinudnu pauzu nikako nije odgovarala njegovim ambicijama, dok je Lester brljao na gostovanjima. Možda bismo vam savetovali da izbegnete ishod i gađate GG. No, u simulaciji verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 - SIMULACIJA | 18:00
Lok.Moscow (SIM) - Cska (SIM)
ID: 4841037

Najbolja opcija za ovaj susret je 0-2 i nju bismo vam sugerisali da je u pitanju i jedan od stvarnih derbija ruske prestonice jer su prethodna četiri odmeravanja Lokomotive i CSKA bila neefikasna. Pritom, i kompjuterski generisani Armejci “pretplatili” su se na pomenuti tip.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)
Vredi probati
BELORUSIJA 2 | 17:00
Lokomotiv Gomel - Krumkachy
ID: 4837292

Rivali su slično počeli šampionat - zabeležili su po dve pobede sa dosta pogodaka, a zatim po remi (i ovaj Lokomotivin meč bio je efikasan, dok je na Krumkačijevom došlo 0-2). Na njihovim međusobnim okršajima GG3+ je prilično redovno, a mi očekujemo i trijumf domaće ekipe.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
TURSKA 1 - SIMULACIJA | 18:00
Besiktas (SIM) - Fenerbahce (SIM)
ID: 4836648

Mada ove sezone ni Bešiktaš, ni Fenerbahče nisu ni blizu borbe za titulu ovaj derbi privukao bi ogromnu pažnju. Nažalost, radi se o virtuelnom okršaju - na one stvarne moraćemo još malo da sačekamo - a u našoj simulaciji Bešiktaš je favorit, međutim, ne očekujemo goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
LIGA PRO | 12:55
Ice Banda - Moskovskiy E.
ID: 4841420


Ledeni banditi dobili su njihov jučerašnji okršaj, ali tek posle penala (pre njih uopšte nije bilo pogodaka, što baš i nije čest slučaj u hokeju). Međutim, to je bio jedan od retkih neuspeha Ešelonaca od početka meseca, a kako im ova ekipa “leži” verujemo da će doći dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara