©MN Press
©MN Press

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Orlovi se kombinuju uz golove

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 11:52

Pročitajte nekoliko predloga za 25. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Cyprus - Serbia
ID: 7975114

Reprezentacija Srbije večeras će u Larnaki igrati protiv Kipra, skromne selekcije koja ima tek jednu pobedu u poslednjih godinu i po dana (protiv Litvanije 1:0). Vreme je da se izbele moskovske fleke, i da pripreme za evropsku smotru fudbala zaliče na ono na šta treba da liče. Kombinovaće Piksi, ali verujemo da pobeda Orlova, kao ni veći broj golova neće izostati. Mi čekao makar jedan u prvom poluvremenu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&1+I (1.55)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Montenegro - Macedonia
ID: 7981834

Šta reći, sem da je Makedonija u prošlosti pravila čuda, ostajala neporažena i tamo gde su joj šanse bile minorne... Trenutno aludiramo na onaj remi sa Englezima koji je obarao tikete kao zrele kruške. Međutim, pošto je sada reč o prijateljskoj utakmici, a Crnu Goru predvodi Robert Prosinečki, koji je uneo novu energiju u svlačionicu, skloni smo strahu od bilo kakve prognoze. Zato kažemo ne tipu na konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 20:30
Albacete - Ferrol
ID: 7975312

Ferol je na vreme stekao bodovnu zalihu dovoljnu da ne razmišlja o opstanku, međutim da bi ostali u trci za baraž potrebno je da osvajaju bodove i na strani, što nisu učinili prethodna tri kola. Tradicija nagoveštava neizvesan susret uz golove na obe strane. Albasete je grešio u poslednje vreme, ali će to želeti da preseče. Nadamo se da bi mogao da prođe najskuplji kec u svetu betinga, pa pokušavamo s njim.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 17:00
Azerbaijan - Bulgaria
ID: 7975108

Bugarska će i drugu prijateljsku utakmicu u martu odigrati u Bakuu, ovog puta protiv domaćina Azerbejdžana. Bugari su pre tri dana protiv Tanzanije upisali prvu pobedu otkako ih je napustio Mladen Krstajić, a sada ih čeka nešto izazovniji rival, budući da se Azerbejdžan nije obrukao u kvalifikacijama za EURO tokom kojih je u grupi sa Belgijom, Austrijom, Švedskom i Estonijom osvojio sedam bodova. Držimo da ovo neće biti naročito efikasan meč.



Ukupno golova

Tip: 1-2 (1.87)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 19:00
Sweden - Albania
ID: 7981110

Po prvi put posle 15 godina u Solni će se sastati Švedska i Albanija. Šveđani su pre tri dana ubedljivo poraženi od Portugalije u Gimaraešu (5:2), a težak poraz pretrpeli su i Albanci od Čilea u Parmu (3:0). Šveđani imaju individualan i timski kvalitet. Ne bi smeli da budu slabija ekipa na ovom meču, pa nam tip na njihovu pobedu deluje poprilično realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP M21 | 19:30
Moldova M21 - Netherlands M21
ID: 7981839

Mlada reprezentacija Holandije sa maksimalnim učinkom u šest kola već je praktično rezervisala kartu za završni turnir, a novi korak ka cilju očekuje se da napravi u gostima Moldaviji. Domaćin je tokom dosadašnjih izazova upisao četiri poraza i dve pobede (nad Makedonijom i Gibraltarom), a sudeći po prvom susretu sa Holandijom okončanom rezultatom 3:0 i bez šuta Moldavaca u okvir gola, sve osim novog poraza bi predstavljalo iznenađenje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2-2&ng (1.82)
Fiksevi dana
GANA 1 | 16:00
Heart of Lions - Bibiani Gold Stars
ID: 7982251

U poslednjih pet kola Bibijani ima tri pobede, remi i samo jedan poraz – na gostovanju najtrofejnijem klubu u zemlji Asante Kotoku. U prvoj polusezoni Bibijani i Hart of Lajons su odigrali 2:2, iako je domaćin u 55. minutu vodio sa dva gola prednosti. Mislimo da je ovde realno odigrati na tip jedan, pa naš predlog ide u ovom smeru, budući da je i ponuđena kvota za takav ishod zadovoljavajuća.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 22:00
Bolivia - Andorra
ID: 7982829

Ovo je tako lako, da ne može, ne sme da omane. Kec je ovde zagarantovan s obzirom na nemoć Andore. I, zamo mi dobro da ni Bolivija ne blista, ali smo svejedno uvereni da je bolja od rivala koji pobedi u lice nije gledao još od 2022. godine. Smatramo da je takođe jedan od mečeva na kojem može pasti veći broj golova, pa idemo na kombinovan tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara