Musa Marega i Mehdi Taremi iz Porta (© Reuters)
Musa Marega i Mehdi Taremi iz Porta (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Porto sigurica, vredi probati sa Seviljom

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.02.21. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 22. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Lyngby - Copenhagen
ID: 5401723

Kopengahen ruši sve pred sobom od povratka sa pauze. Na tri odigrana susreta sastav sa Parkena upisao je isto toliko trijumfa. Zaostaje osam bodova za vodećim Brondbijem, pa ne sme da ispusti priliku protiv Lingbija. U prvom susretu u glavnom gradu Danske viđeno je šest pogodaka, a Lavovi su ubedljivo slavili (4:2).


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Osasuna - Sevilla
ID: 5402440

Neće Sevilji biti lako u Pamploni, ali četa Julena Lopetegija ne sme da dozvoli da je poraz od Dortmunda u Ligi šampiona poremeti u prvenstvu. Rohiblankosi su do duela sa Milionerima imali devet vezanih pobeda, pa će nesumnjivo dati sve od sebe da se vrate na pobedničke staze. Osasuna je posle trijumfa nad Eibarom i Levanteom prilično sigurna u sredini tabele, a pritom ima i šest prvotimaca van stroja, pa teško da može da se nada mnogo čemu protiv sastava sa Sančes Pishuana. Poslednji put nadigrala je Andalužane još 2013. godine.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:00
Zaragoza - Alcorcon
ID: 5402310

Fudbaleri Saragose igraju sezonu za zaborav, ali su u poslednje vreme značajno popravili formu i otpočeli uspon ka sredini tabele. Samo jedan poraz na poslednjih pet mečeva, četiri trijumfa bez primljenog gola na svom stadionu, pa sve ukazuje da će na Romaredi oružje položiti i pretposlednji tim Segunde. Alkorkon je slavio pre mesec i po dana na svom stadionu, ali se situacija u međuvremenu preokrenula, pa su Alfarerosi u poslednjih pet mečeva slavili samo jednom. Prekinuli su crnu seriju u minulom kolu protiv Logronesa, ali im svakako predstoji grčevita borba za opstanak.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 17:00
Al Wahda - Al Taawon
ID: 5402656

Susret susednih timova na tabeli Premijer lige. Fudbaleri Al Vehde su sedmi sa dva boda više od narednog rivala i žele da vežu treći trijumf u šampionatu. Al Tavon je pretrpeo tri poraza zaredom i iz runde u rundu tone na tabeli. Francuz Jusuf Nijakite želi da potvrdi dobru formu (tri gola na poslednja dva susreta), a Vitezovi iz Meke žele i osvetu za poraz u prvom delu sezone.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 16:30
UTA Arad - Botosani
ID: 5402450

Fudbaleri Botošanija su u dobroj formi, na poslednjih pet mečeva pretrpeli su samo jedan poraz (Krajova). Ekipa Arada sa druge strane ne zna za trijumf na poslednja tri duela. Botošani bi trijumfom na strani dodatno učvrstio poziciju na tabeli pred plej-of, na poslednja četiri gostovanja je pretrpeo samo jedan poraz (Akademika), a imaće i motiv više, jer je u prvom delu sezone doživeo poraz od Arada na svom stadionu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 15:00
Backa Topola - Ofk Backa
ID: 5403746

Ekipa Mladena Krstajića je od starta drugog dela sezone vezala tri utakmice bez poraza i primljenog gola. U goste joj stiže poslednjeplasirani tim lige, koji je posle pobede nad Mačvom pretrpeo poraze od Spartaka i Proletera, bez postignutog pogotka. Prvi susret odigran sredinom avgusta okončan je bez pobednika, a sve osim trijumfa TSC-a u derbiju Bačke predstavljalo bi veliko iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Maritimo - Porto
ID: 5403757

Poraz bi Zmajeve mogao da košta i titule. Zato Porto protiv poslednjeplasiranog tima lige igra sa imperativom pobede. Aktuelni šampion je vezao osam utakmica bez poraza, dok Maritimo ne zna za trijumf na poslednjih šest utakmica. U prvom delu sezone je tim iz Fušnala iznenadio na Dragau (3:2), pa će sastav Serža Konseisaa imati i motiv više.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 19:30
Viitorul - CSMS Iasi
ID: 5402447

Šampion Rumunije iz 2017. godine proživljava teške dane. Prilično je izvesno da će sezonu okončati u plej-autu, a ukoliko želi da izbegne borbu za opstanak moraće na svom terenu da savlada poslednjeplasirani tim lige. Vitorul na osam vezanih mečeva ne zna za trijumf, Poli Jaši na devet. Minuli međusobni susret okončan je ubedljivom pobedom Hadžijeve dece i to na strani (3:0). Sve ukazuje na prekid crne serije tima iz Konstance.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Ankaragucu - Rizespor
ID: 5401680

Izrazitog favorita nema, sastav iz glavnog grada je na dnu tabele, ali za rivala ima ekipu koja ne zna za trijumf već pet mečeva. Koliko je ovaj duel nepredvidiv govori i činjenica da je u prvom delu sezone viđeno osam golova, pet u mreži Ankaragudžua. Poslednjeplasirani tim lige ima imperativ pobede, igra na svom stadionu, ali to nije nikakva garancija posle četiri vezana meča bez trijumfa. Teško je oceniti kako će se susret na Erjaman stadionu okončati.


Konačan ishod

Tip: X (3.1)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara