Aleks Sandro (Juventus) i Joakim Mele (Atalanta) (1)
Aleks Sandro (Juventus) i Joakim Mele (Atalanta) (1)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Atalanta na Juve, Monako na PSŽ - dvaput GG na tiket

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.05.21. | 11:09

Pročitajte nekoliko predloga za 19. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Tottenham - Aston Villa
ID: 5599941

Iza Totenhema je sezona neispunjenih ambicija, ali Pevci ipak nisu izgubili kartu za Evropu. Kada se motivisanosti domaćih doda opuštenost Aston Vile, dobije se kec kao najrealnija opcija. Njihovi okršaji u Londonu često su efikasni, pa ako nećete ishod, odaberite golove.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 3 - PLAY OFF | 19:00
Lincoln City - Sunderland
ID: 5600036

Akteri drugog polufinala baraža za Čempionšip ligaški deo sezone završili su sa istim brojem bodova, ali je Sanderlend imao bolju gol-razliku. Ni jedni, ni drugi nisu blistali minulih sedmica, te su svi ishodi realni. No, Crne mačke su ovde slavile u decembru, pa bi mogle opet.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)
Fiksevi dana
FRANCUSKA - KUP | 21:15
Monaco - PSG
ID: 5599942

 

Finale Kupa večeras se igra i u Francuskoj, a sastaju se ekipe koje kolo pre kraja šampionata zauzimaju drugo i treće mesto. Monako je ove sezone dobio oba duela sa Pari Sen Žermenom, koji se u prethodnoj rundi namučio sa Monpeljeom. I ovde nam GG deluje kao najbolji izbor.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.65)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:00
Atalanta - Juventus
ID: 5599977

Atalanta je na korak od najbolje sezone u svojoj istoriji: kolo pre kraja zauzima drugo mesto na tabeli, a u finale Kupa sa Juventusom ulazi psihički neuporedivo stabilnija. Realno, Staroj dami osvajanje ovog trofeja znači manje nego plasman u LŠ, ali obiđite ishod i gađajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 16:00
Crvena Zvezda - Metalac
ID: 5601440

Zvezda je šampion, Metalac je u sredini. Međutim, domaći, koji se spremaju za finale Kupa sa Partizanom sledeće sedmice žele da u meču bez značaja sruše još jedan rekord - onaj po broju postignutih golova, koji drže upravo crno-beli. Potrebna su im još tri, vi birajte KMB 1&4+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (1.62)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:15
Burnley - Liverpool
ID: 5599954

Liverpul je u četiri dana zabeležio važne pobede na Old Trafordu i protiv VBA (pogotokom golmana Alisona u 94. minutu), a u završnici koja odlučuje ide li u LŠ ili ne igraće sa slabijim i opuštenim rivalima. Ovde bi morala da dođe dvojka, a mi bismo je iskombinovali sa 2-3.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.55)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Portimonense - Braga
ID: 5602361

Pred fudbalerima Brage je mnogo važnija utakmica: finale portugalskog Kupa koje ova ekipa igra protiv Benfike u nedelju. Portimonense još nije sasvim bezbedan i neophodan mu je makar bod da bi osigurao prvoligaški status. Domaći igraju vrlo loše, ali mogao bi da dođe iks.


Konačan ishod

Tip: X (2.95)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Moreirense - Famalicao
ID: 5602359

Nekoliko veoma dobrih rezultata u finišu šampionata osigurali su Famalikau opstanak, pa ova ekipa sasvim opuštena stiže na ovo gostovanje. Moreirense je na svom terenu najčešće igrao nerešeno, ali sada su svi ishodi realni, pošto ni domaćima meč ne znači ništa. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara