Robert Levandovski (Bajern) šutira na gol Lacija
Robert Levandovski (Bajern) šutira na gol Lacija

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Bajern opet demonstrira silu

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.03.21. | 11:39

Pročitajte nekoliko predloga za 17. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Chelsea - Atl.Madrid
ID: 5462329

Od dolaska Tomasa Tuhela na klupu Čelsija navijači ovog kluba zaista imaju razloga za zadovoljstvo. Istina, Plavci i dalje umeju da se “okliznu”, kao u subotu u Lidsu (0:0), ali u ovaj revanš sa Atletikom ulaze sa prednošću iz prvog meča (1:0). Sve je realno, a mi očekujemo GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:00
Nott.Forest - Norwich
ID: 5462596

Zahvaljujući seriji od osam prvenstvenih pobeda Norič se osamio na tabeli i u Notingem stiže željan nove “žrtve”. Šumari su u prethodnih mesec i po dana igrali veoma tvrdo, što im je tek povremeno donosilo bodove. Gosti imaju i malo bolji međusobni bilans, pa gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Sevilla - Elche
ID: 5462851

Neuspesi u polufinalu Kupa kralja i osmini finala Lige šampiona teško su pali ekipi Sevilje, ali omogućavaju joj da se posveti borbi za četvrto mesto u Primeri. Elće je pre desetak dana iznenadilo Rohiblankose na svom terenu, ali sada nema šta da traži, keca uparite sa 2-4.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Birmingham - Reading
ID: 5462609

I jedni, i drugi veoma su motivisani - Birmingem je tik iznad zone ispadanja, a Reding želi da zadrži mesto koje vodi u doigravanje. Tradicija je blago na strani domaćih, ali Kraljevići su u boljoj formi i dvojka je najizglednija. Pritom, kvota na nju vredna je rizikovanja.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:00
CSKA - Zenit
ID: 5462354

Armejci su u prethodnom kolu priredili neprijatno iznenađenje svojim navijačima izgubivši na gostovanju Arsenalu iz Tule, ekipi koja se bori za opstanak. Ni Zenit nije baš sjajno počeo polusezonu, ali je ipak zadržao lidersku poziciju, a u ovaj derbi ulazi kao blagi favorit.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Bayern - Lazio
ID: 5462326

Posle poraza od 4:1 u prvoj utakmici Lacijali odlaze u Minhen da bi odradili revanš osmine finala Lige šampiona jer tako nalažu pravila. Bajern uvek igra na gol više i gosti ne mogu da se nadaju milosrđu. Kec je “zacementiran”, realno je i 3+, pa je naša preporuka kombinacija.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Torino - Sassuolo
ID: 5462866

Sasuolo je u subotu prekinuo mini-seriju od tri kola bez pobede (dva remija i poraz) tako što je u obostrano efikasnom susretu savladao Veronu. Ovde nismo sigurni u dvojku, ali sumnjamo i u keca jer Torino nije bez razloga pri dnu tabele. Najbolje je da se opredelite za GG.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:00
Accrington - Sunderland
ID: 5462868

Sanderlend je vezao tri prvenstvene pobede, ali je na dve od tih utakmica bio domaćin. Akrington ne može da se pohvali takvom formom, međutim, na svom terenu ume da se zatvori, stoga ovde ne gubi baš lako. Možda je najpametnije da ipak preskočite ovaj okršaj iz Lige jedan.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara