Džek Griliš (Aston Vila) i Kevin de Brujne (Man. Siti)
Džek Griliš (Aston Vila) i Kevin de Brujne (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): “Građansko hapšenje” Aston Vile

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.01.21. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 20. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Augsburg - Bayern
ID: 5332172

 

Bajern se neuobičajeno muči - pobeđuje na “mišiće”, ima neobjašnjive padove koncentracije, ispao je iz Kupa od drugologaša Holštajna - ali uprkos krizi ne da vrh tabele. Ovde je isključeno sve osim dvojke jer je domaćin preslab za šampiona Evrope. Iskombinujte je sa 3+ ili GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.42)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 19:00
Getafe - Huesca
ID: 5332472

 

Gosti se nalaze na samom dnu tabele, sa svega 12 osvojenih bodova, međutim ni protivnik u poslednje vreme ne blista. Hetafe je vezao četiri meča bez pobede (što u prvenstvu, što u Kupu), pre nego što je pre devet dana savladao Elče. Najbolje je da preskočite ovu utakmicu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Udinese - Atalanta
ID: 5331985

Atalanta je dobila poslednjih pet okršaja sa Udinezeom, a začudilo bi nas da joj ne pripadne i ovaj. Ambiciozni gosti igraju odlično i obično su efikasni (ako ne računamo nedeljnih 0:0 sa Đenovom), a kako su i pomenuti dueli sa belo-crnima obilovali golovima realno je i 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.78)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Lens
ID: 5332401

Marselj je jači i ambiciozniji, ali kao i Lansu forma mu je nestabilna i nikad ne možete da procenite da li će da zablista ili razočara, kao u subotu protiv Nima na svom terenu. Keca ništa ne garantuje, pa odigrajte GG3+, pošto to ove sezone veoma često dolazi na Velodromu.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.65)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA - LIGA KUP | 20:45
Braga - Benfica
ID: 5332110

Ovo je drugo polufinale Liga kupa koja će odgovoriti na pitanje: “Ko će na megdan Sportingu?”. Benfika je neporažena u 2021, a pre nekoliko dana odigrala je 1:1 kod Porta. Braga je u malo lošijoj formi, međutim, to dvojku ne čini sigurnom - GG nam deluje kao najbolja opcija.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Man.City - Aston Villa
ID: 5332929

Gosti su se suočili sa novim slučajevima zaraze korona virusom, zbog čega su neke njihove utakmice bile otkazane. Mančester Siti je u sjajnoj formi, posle neubedljivog starta sada je u konkurenciji za vrh tabele i kec je siguran. Ako vam je kvota na njega mala, kombinujte sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Vredi probati
ITALIJA - SUPER KUP | 21:00
Juventus - Napoli
ID: 5332184

 

Vrlo loša partija i zaslužen poraz od Intera u nedeljnom Derbiju Italije došli su u nevreme po Juve, tako da je Napoli bliži podizanju prvog trofeja u sezoni. Činjenica je da osvajanje Superkupa nema neku „upotrebnu vrednost”, ali pehar je pehar. Ako nećete dvojku, gađajte GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Freiburg - Eintr.Frankfurt
ID: 5332178

 

Povratniku Luki Joviću trebalo je svega dvadesetak minuta da sa dva gola sruši Šalke i podgreje nade navijača Ajtrahta u novi izlazak u Evropu. Frajburg ima iste ambicije i od ove utakmice očekujemo pogotke u oba poluvremena, ali su gosti u boljoj formi i dvojka je izgledna.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara