Sadio Mane (Liverpul) i Eder Militao (Real Madrid)
Sadio Mane (Liverpul) i Eder Militao (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): I večeras dvojke u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.04.21. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 14. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 16:00
Plzen - Zlin
ID: 5525858

Za razliku od jesenjeg dela u kojem je igrao ispod očekivanja, što ga je i udaljilo od vodeće trojke Plzenj tokom proleća podseća na šampionske dane, pa Zlin nema čemu da se nada. Njihovi susreti najčešće se završavaju sa 2-3 gola, te ako vam je kvota na keca mala kombinujte.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 2 | 19:00
Clermont - Amiens
ID: 5525775

Klermon je dugo bio na poziciji koja direktno vodi u elitu, ali počeo je da posustaje zbog malo lošijih ostvarenja u gostima. Kod kuće je nemilosrdan - pripalo mu je devet od minulih 10 domaćinstava - pa kec nema alternativu, iako su na njihovim međusobnim duelima česti remiji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
ČEŠKA 1 | 18:00
Jablonec - Sparta Praha
ID: 5525860

Obostrano dobre forme i visoki plasmani nagoveštavaju neizvesnu utakmicu sa pogocima na obe strane i u oba poluvremena, a činjenica da je Sparta dobila sedam od prethodnih devet duela (poslednji u nizu pre nedelju dana u Kupu Češke) dvojku. Mi ćemo se ipak odlučiti za ishod.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 19:00
Rayo Vallecano - Mirandes
ID: 5526240

Da nije bilo poraza od Hihona, domaći bi imali savršenih mesec dana. Mirandes nije rđav, ali retko odnosi bodove sa gostovanja klubovima koji merkaju Primeru, a Rajo Valjekano je jedan od nekolicine, zbog čega je kec najizgledniji. Pritom, kvota na njega prilično je dobra.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Za izbegavanje
CRNA GORA 2 | 16:00
Bokelj - Jedinstvo
ID: 5528701

Jedinstvo je u sredini tabele, niti ima šanse da se bori promociju, niti treba da preterano strepi od ispadanja. Sa druge strane, Bokelj je u daleko ozbiljnijoj situaciji – sa Grbljem deli mesto koje vodi u niži rang. Forme rivala su takve da je izbegavanje najbolji izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - Man.City
ID: 5526499

 

Dortmund ima problema sa formom, ali u prvoj utakmici ipak je uspeo da izbori koliko-toliko podnošljiv rezultat - poraz od 2:1 (a čak mu je malo nedostajalo da odigra nerešeno). Siti je svestan da prednost koju ima ništa ne garantuje, no, po nama Građani su i sada favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Osnabruck - Jahn Regensburg
ID: 5526545

Fudbaleri Jan Regenzburga trebalo je u subotu da gostuju Holštajn Kilu, međutim, utakmica je odložena zbog nove pojave korona virusa u redovima kluba sa severa Nemačke. I Osnabrik, i gosti su u problemima, pa nijedan ishod nije za odbacivanje. Stoga gađajte malo pogodaka.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Liverpool - Real Madrid
ID: 5526497

Liverpul nikada ne treba otpisati, posebno kada je sa druge strane rival koji inspiriše, ali na Enfildu keca ni ne naziremo. Bleda partija Crvenih iz prvog meča (1:3) i trijumf Kraljevskog kluba u Klasiku (2:1) argumenti su za dvojku, bez obzira na kadrovske probleme gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara