Gol Mohameda Salaha (Liverpul) protiv Salcburga
Gol Mohameda Salaha (Liverpul) protiv Salcburga

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Ono kad Bitlsi nadglasaju Mocarta

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.07.22. | 10:57

Pročitajte nekoliko predloga za 27. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Bodo - Linfield
ID: 6529012

Linfild je iskoristio prednost domaćeg terena, međutim, rezultat sa kojim stiže u Bode takav je da daje nadu i jednima i drugima (1:0). Norvežani su u poslednje vreme izuzetno efikasni kod kuće, stoga verujemo da će trijumfovati uz 3+, što vam otvara opciju za kombinovanje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.48)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Ki Klaksvik - Sutjeska
ID: 6528480

Ludogorec je bio suviše krupan zalogaj za Sutjesku, a izgleda da isto važi i za KI Klaksvik koji nije slučajno priredio pakao norveškom prvaku Bode/Glimtu. Posle 0:0 u prvom meču Nikšićani su autsajderi na Farskim Ostrvima, a ako želite veću kvotu keca iskombinujte sa 2-3 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Zurich - Qarabag
ID: 6528990

 

Cirih je sezonu počeo porazima, a s obzirom na rezultate jasno je da odbrana predstavlja glavni problem za ovu ekipu (istina, sa Lucernom je odigrao 0:0). Karabah se dosad pokazao kao veoma zaguljen rival i ne usuđujemo se da vam predložimo konačan ishod, potražite VG drugo.

 


Poluvreme sa više golova

Tip: drugo (2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:30
Slovan B. - Ferencvaros
ID: 6528980

Ferencvaroš je dozvolio sebi da izgubi već dobijenu utakmicu tako što je posle vođstva od 1:0 u poslednjih devet minuta primio čak dva gola. Psihološka prednost sada je na strani Slovana, ali kako će domaći sigurno igrati zatvorenije 1PP X je dobar izbor, naravno, uz keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.05)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Olympiakos - Maccabi Haifa
ID: 6529003

Olimpijakos je rano poveo u Haifi, ali u drugom minutu nadoknade primio je gol koji mu komplikuje revanš. Još kada se doda činjenica da ima negativan sa Makabijem jasno je da je sve moguće, ali ipak vam sugerišemo keca i 2-3 pogotka. Ako ste hrabri tipujte na kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (3.2)
Za izbegavanje
ELITNE PRIJATELJSKE | 17:00
Nantes - Rennes
ID: 6531777

Prethodno prvenstvo Nant je završio na devetoj poziciji, dok je Ren podelio četvrtu sa Nicom. No, čak i da se radi o takmičarskoj utakmici preporučili bismo vam oprez. Na njihovim međusobnim okršajima česti su remiji sa malo pogodaka, zbog čega je bolje da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:00
Salzburg - Liverpool
ID: 6528600

Ubedljiv poraz od Mančester Junajteda u prvoj pripremnoj utakmici razdrmao je fudbalere Liverpula koji su potom savladali Kristal Palas (2:0) i RB Lajpcig (5:0, uz četiri gola Darvina Nunjeza). Salcburg je u prvenstvu startovao pobedom, međutim, Crveni su apsolutni favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Fenerbahce - Dynamo Kyiv
ID: 6528973

Upozorili smo vas da budete oprezni sa njihovom prvom utakmicom i bili smo u pravu (0:0). Sada je situacija znatno jasnija jer bi Fenerbahče bio favorit na svom terenu čak i da igrači Dinama ne moraju da razmišljaju o drugim stvarima koje, nažalost, nemaju veze sa fudbalom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara