Arturo Vidal (Inter) i Luka Modrić (Real Madrid)
Arturo Vidal (Inter) i Luka Modrić (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Real ne gubi na Meaci, ali prima gol

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.09.21. | 11:32

Pročitajte nekoliko predloga za 15. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Liverpool - Milan
ID: 5821680

 

Malo je klubova koji mogu da se podiče takvom tradicijom u ovom takmičenju kao Liverpul i Milan - domaći imaju šest, a gosti sedam trofeja i samo je Real Madrid uspešniji. Sada ćemo moći da uživamo u svojevrsnim reprizama finala iz 2005. i 2007, a blagu prednost imaju Crveni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Club Brugge - PSG
ID: 5821686

Klub Briž je dobro počeo sezonu, a onda je izgubio sa 6:1 u Gentu i mi sada ne znamo šta da mislimo o njemu. No, zato znamo šta da mislimo o Parižanima - dovođenjem Lea Mesija postali su najveći favoriti za trofej. Dvojka je sigurna, baš kao i kombinacija sa mnogo pogodaka.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.67)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Inter - Real Madrid
ID: 5821652

Ove dve ekipe bile su i prošle sezone u istoj grupi, zajedno sa Šahtjorom, sa kojim su i sada, a jedina promena je Šerif umesto Menhengladbaha. Inter je tada bio poslednji, a Real, koji je oba puta dobio Nerazure prvi. Madriđani i sada imaju malu prednost, a vi birajte X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.5)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Sporting - Ajax
ID: 5821661

U pitanju je još jedan par koji čine redovni učesnici evropskih takmičenja, ali koji su retko imali prilike da natrče jedni na druge. Lavovi odavno nisu igrali u LŠ, a i tad se nisu proslavili i biće vrlo motivisani. No, mi malu prednost ipak dajemo gostima, vredi rizikovati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Birmingham - Fulham
ID: 5821405

Ove dve ekipe sastale su se pre nekoliko sedmica na ovom istom terenu, ali u utakmici Liga kupa i tada je Fulam slavio sa 2:0. Verujemo da će gosti uspeti da ponove trijumf, iako su pre četiri dana kiksirali u Blekpulu, a na njihovim okršajima obično ne pada puno pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - RB Leipzig
ID: 5821660

Prošle sezone Mančester Siti bio je među glavnim kandidatima za osvajanje titule, stigao je do finala sa Čelsijem, bio favorit u njemu i na kraju ostao bez pehara. U ovom ciklusu prednost pripada PSŽ-u, koji je ionako jakom timu pridodao Lea Mesija. No, ovde očekujemo KMB 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.9)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Porto
ID: 5821657

Atletiko je vratio Antoana Grizmana (na pozajmicu) i to bi trebalo da bude veliko pojačanje jer je francuski reprezentativac najbolje partije pružao baš u tom klubu. Porto je nezgodan i ume sa ovim rivalom (ima samo pobedu manje u međusobnim duelima), ali ipak očekujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Za izbegavanje
LIGA EVROPE | 16:30
Spartak Moscow - Legia
ID: 5821709

Mi bismo preskočili ovu utakmicu 1. kola Lige Evrope, jer nam ni jedni, ni drugi ne ulivaju poverenje. Spartak je igrao kvalifikacije za LŠ i ispao od Benfike, posle čega se mučio u domaćem prvenstvu. Legija je eliminisala prašku Slaviju, ali je vezala dva poraza u Ekstraklasi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara