Dijego Lopez (Espanjol) interveniše ispred Luisa Suareza (Barselona)
Dijego Lopez (Espanjol) interveniše ispred Luisa Suareza (Barselona)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Sigurna pobeda Barse za "stotku" u gradskom derbiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.20. | 11:32

Pročitajte nekoliko predloga za 8. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Man.City - Newcastle
ID: 4957528

Mančester Siti je ostao bez titule, ali dobio je kakvu, takvu satisfakciju "odvalivši" svog naslednika Liverpul (4:0) prošle sedmice. Istina, potom se "okliznuo" u Sautemptonu, ali pre desetak dana savladao je Njukasl u FA kupu i sve osim efikasnog keca bilo bi iznenađenje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.43)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:30
Sivasspor - Malatyaspor
ID: 4957448

U to da je Sivas daleko kvalitetniji od svog rivala ne postoji sumnja, međutim domaći su od povratka na teren zabeležili samo jednu pobedu, a u prethodna tri kola osvojili su dva boda. Ni gosti ne mogu da se pohvale rezultatima, ali bore se za opstanak i nemaju šta da izgube.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
Sheffield Utd - Wolverhampton
ID: 4957523

 

U pitanju je veoma interesantan par. Rivali se bore za mesto u Evropi, a Vulvsi su trenutno u nešto boljoj formi, iako su u subotu izgubili od Arsenala. Međutim, Šefild Junajted je u prethodnom meču na kojem je bio domaćin pobedio Totenhem, te je sve realno. Stoga biramo GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.1)
Vredi probati
ČEŠKA 1 - PLAY OFF | 18:00
Slavia Praha - Sparta Praha
ID: 4957561

 

Slavija je odbranila titulu, Sparta prigrlila Kup i osigurala nastup u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, tako da i jedni, i drugi mogu da odigraju za svoju dušu i počaste navijače goleadom za kraj sezone. Koliko verujemo u GG3+, toliko i u pobedu kvalitetnije Slavije.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:00
Alanyaspor - Galatasaray
ID: 4957431

Idealan meč za lovce na velike kvote. Konkretno mislimo na keca jer je Galata u evidentnoj krizi i sve su joj manje šanse za odbranu "krune", dok rasterećena Alanja igra vrlo dobro i protiv najjačih. Dakle, rizikujte sa domaćima, iako Lavove nikad nisu dobili u Super ligi.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 18:00
WBA - Derby
ID: 4957239

VBA je, čini se, prebrodio krizu, ali Derbi je u minulih pet kola osvojio 13 od mogućih 15 bodova i ima čemu da se nada, tim pre što je neporažen na prethodna četiri međusobna susreta, od kojih je čak tri rešio u svoju korist. Svi ishodi su u igri, stoga se držite tipa GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.8)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:30
Spartak Moscow - Lok.Moscow
ID: 4957412

Spartak je ponovo van forme i lako bi mogao da ostane bez Evrope, te mu je gradski derbi možda i poslednja prilika za buđenje. Dobra stvar za domaće je to što ni Lokomotiva ne blista, mada je činjenica da je dugo bez poraza. Kad sve sagledamo, malo golova je najizvesnije.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Barcelona - Espanyol
ID: 4957304

Barsa je na teškom gostovanju u Viljarealu pokazala pravo lice i preostaje joj da ga "ulepša" protiv gradskog rivala, koji je sve bliži ambisu. Espanjol će da "parkira autobus", ali sumnjamo da će uspeti da izbegne 100. ligaški poraz od komšija. Gađajte sigurnu pobedu domaćih.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara