Fudbaleri Čelsija proslavljaju gol
Fudbaleri Čelsija proslavljaju gol

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Stara dama je baš onemoćala

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.09.21. | 11:06

Pročitajte nekoliko predloga za 29. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Benfica - Barcelona
ID: 5856840

Barselona je u totalnoj dubiozi - u prvenstvu joj ide osrednje, od Bajerna je doživela poniženje, a pozicija trenera Ronalda Kumana ozbiljno je ugrožena. Benfika bi ovo mogla da iskoristi kako bi se iskupila za remi na startu. Ukoliko ne smete keca, odaberite dosta pogodaka.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.9)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Salzburg - Lille
ID: 5856757

Salcburg ima pozitivan bilans u duelima sa klubovima iz Francuske (4-1-3), a s obzirom na to da je u sjajnoj formi, dok se Lil donedavno mučio vredelo bi probati sa kecom. Na Red Bul Areni u evropskim mečevima često dolazi i GG3+, pa je to još jedna dobra opcija za razmatranje.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Za izbegavanje
ENGLESKA 7 ISTOK | 20:45
Cray Wanderers - Wingate&Finchley
ID: 5856171

Bežite od ove utakmice koliko vas noge nose. Domaći su u seriji od šest poraza u različitim takmičenjima, a njihovi protivnici ne mogu da se pohvale rezultatima na strani (osim sa Basildon Junajtedom u FA kupu) i imaju samo dva boda više. Njihovi poslednji dueli bili su tvrdi.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Atalanta - Young Boys
ID: 5856768

Ekipa za koju nastupa bivši srpski reprezentativac Miralem Sulejmani napravila je jedno od najvećih iznenađenja u 1. kolu kada je savladala ekipu za koju nastupa Kristijano Ronaldo. Zato gosti imaju prava da se nadaju dobrom rezultatu i u Bergamu. Za vas je najbolji izbor GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.55)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.Utd. - Villareal
ID: 5856839

Menadžer domaćih Ole Gunar Solšer ili je rođen pod srećnom zvezdom, ili zna nešto što mi ne znamo: skoro tri godine opstaje na klupi jednog od najmoćnijih klubova sveta iako nije osvojio nijedan trofej, za razliku od svih mu prethodnika u post-Fergusonovoj eri. Gađajte VG drugo.

 


Poluvreme sa više golova

Tip: drugo (2)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Juventus - Chelsea
ID: 5856769

Ne dešava se baš često da neko ko dolazi u goste Juventusu ima pravo da se oseća kao favorit, barem blagi, ali sada je upravo takav slučaj. Čelsi je šampion Evrope, odlično je počeo sezonu (bar do poraza od Sitija), dok su za Damu mučenja i mečevi sa mnogo slabijim rivalima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Fulham - Swansea
ID: 5856195

 

Fulam je vezao nekoliko malo lošijih partija u prvenstvu i Liga kupu, ali i dalje je u vrhu tabele Čempionšipa. Svonsi je u subotu prekinuo niz od četiri kola bez trijumfa (od toga tri remija), međutim, na Krejven kotidžu favorit je domaća ekipa. Osim keca očekujemo i 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Peterborough - Bournemouth
ID: 5856213

Jeste da je Piterboro bio ubedljiv na prethodnoj utakmici na kojoj je bio domaćin (3:0 protiv Birmingema), ali to mu je bilo jedno od retkih dobrih izdanja u dosadašnjem delu šampionata. Bornmut vodi na tabeli, u seriji je od četiri pobede, još nema poraz i naš izbor je dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara