Jozua Kimih (Bajern) i Leandro Bareiro (Majnc)
Jozua Kimih (Bajern) i Leandro Bareiro (Majnc)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Bajern dobija za "salataru" i her Flika

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.04.21. | 11:29

Pročitajte nekoliko predloga za 24. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Barnsley - Rotherham
ID: 5549558

I za jedne, i za druge utakmica je veoma bitna: dok se Barnsli bori za plej-of (i na dobrom je putu da ga danas osigura), Roteram juri opstanak. Kvalitet je na strani domaćih, te vam preporučujemo keca, iako u poslednje vreme nisu imuni na "gluparanja". Sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:00
Osnabruck - Holstein Kiel
ID: 5548415

Holštajn Kil je imao sjajnu sezonu, a onda je COVID-19 opet stupio "na scenu", tako da ovaj klub ima mnogo odloženih utakmica i pitanje je da li će smoći snage da se vrati tamo gde je bio. Osnabrik se bori za opstanak, a za pobedu ne zna već četiri kola, pa tipujte na goste.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Betis
ID: 5548450

 

Real se bori za titulu, a protivnik da zadrži poziciju koja ga vodi na međunarodnu scenu sledeće sezone. Madriđani u utorak igraju prvo polufinale LŠ protiv Čelsija, pa ne očekujte da ovde daju "pun gas", ali bez obzira na to momci Zinedina Zidana trebalo bi da trijumfuju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Wolfsburg - Dortmund
ID: 5548436

 

Rivali imaju isti cilj, plasman u Ligu šampiona, s tim da su domaći u boljoj poziciji jer imaju pet bodova više nego Dortmund. Na strani Milionera je bilans u međusobnim okršajima, ali su im aktuelne forme slične, tako da nijedan ishod ne treba odbaciti. Opredelite se za 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.1)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Valencia - Alaves
ID: 5548432

Havijer Kaljeha, koji je nasledio Abelarda na klupi Alavesa imao je dosta uspeha sa Viljarealom, a izgleda da je i novoj ekipi doneo nadu u uspešan završetak sezone (opstanak). Gosti su vezali remi u Bilbau i dve pobede kod kuće, a kako se Valensija muči X2&GG nije nezamislivo.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (3)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Metz - PSG
ID: 5549487

PSŽ ne briljira u Ligi 1, ali vratio se na pobedničku stazu i Mec, kojeg je dobio devet puta zaredom biće mu samo usputna stanica ka odbrani titule, tako da znate šta vam je činiti. Dvojka bi mogla da dođe u kombinaciji sa 2-3 jer će se Sveci čuvati za meč sa Sitijem u LŠ.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.35)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
QPR - Norwich
ID: 5549562

Iako je prošlog vikenda izgubio od Bornmuta na svom terenu, Norič je osigurao povratak u Premijer ligu i to samo godinu dana pošto je iz nje ispao. Kvins Park Rendžers igra promenljivo, ali bi i on mogao do pogotka, što najavljuje GG. Konačni ishod bolje je da preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Mainz - Bayern
ID: 5548588

Najavljeni odlazak trenera Hansija Flika uzburkao je Bajern, ali on to želi da učini uzdignute glave i Majnc nema ni zrnce šansi na ovom meču, tim pre što bi Robert Levandovski mogao da se vrati, a dvojka znači odbranu titule. Iskombinujte je sa 3+ kako biste pojačali kvotu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara