Robert Levandovski (Bajern) i Erling Haland (Dortmund)
Robert Levandovski (Bajern) i Erling Haland (Dortmund)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Erling i Leva, golovi k’o pleva

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.12.21. | 10:48

Pročitajte nekoliko predloga za 4. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport izno svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 17:00
Lok.Moscow - Ural
ID: 6026007

Lokomotiva je tokom novembra imala ogromne probleme sa formom, a sada joj dolazi ekipa koja se nalazi na dnu tabele, ali koja je vezala četiri neefikasna remija. Mada bi po kvalitetu Moskovljani trebalo da budu favoriti, znatno vam je pametnije da preskočite ovu utakmicu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Dortmund - Bayern
ID: 6025836

 

Dortmund dobro parira Bajernu, ima samo bod manje i eventualna pobeda Milionera večeras značila bi smenu na vrhu tabele. Bavarci su nedavno izgubili na gostovanju Augzburgu, čime su pokazali da ipak nisu svemogući. Haland na jednoj i Levandovski na drugoj strani najavljuju GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.57)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Club Brugge - RFC Seraing
ID: 6026399

 

Klub Briž je na sjajan način najavio izlazak iz “kanala” - pobedom u Genku sa fudbalerom manje i to posle vođstva rivala od 2:1. Serengu je novembar bio berićetan, ali branilac titule je suviše krupan zalogaj za novajliju. Ako vam je kvota na keca mala, iskombinujte ga sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
West Ham - Chelsea
ID: 6026020

Londonski derbi i jedni i drugi dočekuju sjajno pozicionirani, ali ipak različito raspoloženi. Dok je Vest Hem vezao poraz od Sitija i remi sa Brajtonom, lider na tabeli ne zna za neuspeh od kraja septembra. Pritom, Čelsi ima i malo bolji međusobni bilans, pa birajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sociedad - Real Madrid
ID: 6026438

Real Madrid se izdvojio na vrhu tabele Primere. Gosti imaju sedam bodova više od timova koji dele drugu poziciju - komšijskog Atletika i svog današnjeg protivnika. Sosijedad je u poslednje vreme igrao promenljivo, pa forma, ali i kvalitet Kraljevskog kluba navode na dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Napoli - Atalanta
ID: 6026443

Još jedan par koji obećava puno pogodaka na obe strane. Mada u proteklih mesec dana nije blistao (ako ne računamo ubedljiv trijumf protiv Lacija), Napoli i dalje vodi u borbi za titulu. Međutim, Atalanta je u sjajnoj formi i zaostaje svega pet bodova, te su svi ishodi realni.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.87)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
St.Pauli - Schalke
ID: 6026423

 

Domaći su se brzo oporavili od ubedljivog poraza na gostovanju najbližem pratiocu Darmštatu (4:0) vezavši dve pobede uz dosta pogodaka na obe strane. Šalke je krajem oktobra i tokom novembra bio u krizi, ali je prošlog vikenda nagovestio izlazak iz nje. Ipak, mi biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Roma - Inter
ID: 6026028

Branilac šampionske titule iskoristio je kikseve vodećih Napolija i Milana i ozbiljno se umešao u borbu za vrh. No, na Olimpiku mu neće biti lako da nastavi sa serijom pobeda - ekipa bivšeg trenera Nerazura Žozea Murinja nezgodan je domaćin. Međutim, vredi probati sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara