Luka Milivojević (Kristal Palas) i Endi Robertson (Liverpul)
Luka Milivojević (Kristal Palas) i Endi Robertson (Liverpul)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): "Polomiću Palas od kristala" - ori se sa Enfilda

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.09.21. | 11:02

Pročitajte nekoliko predloga za 18. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Liverpool - Crystal Palace
ID: 5828435

Liverpul deluje sigurno. Doduše, u sredu je odigrao težak duel sa Milanom u LŠ - u prvom poluvremenu bio je apsolutno dominantan, pa je na odmor ipak otišao gubeći sa 2:1, no u nastavku je preokrenuo i došao do zaslužene pobede. Trijumf nad Palasom uz 3+ ne dolazi u pitanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:00
Akhmat Grozny - Krasnodar
ID: 5829582

Ahmatu su pripala prethodna dva međusobna susreta, a na onom aprilskom, odigranom u Krasnodaru slavio je sa čak 5:0. S obzirom na to da i jedni i drugi igraju promenljivo kec nam deluje sasvim realno, ali ukoliko se ne usuđujete da poklonite poverenje domaćima kladite se na 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 16:00
Fulham - Reading
ID: 5828617

Fulam je odlično otvorio sezonu, a posle pobede u Birmingemu i remija VBA sa Derbijem povratio je lidersku poziciji. Momci Veljka Panunovića su se dugo mučili, ali su u prethodna dva kola osvojili četiri boda i mogli bi da budu neugodan protivnik. Ipak, mi verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Atl.Madrid - Ath.Bilbao
ID: 5829736

Branilac šampionske titule deli prvo mesto na tabeli sa komšijskim Realom i Valensijom, a sada mu dolazi protivnik koji, kao i svi oni, i dalje nema poraz u prvenstvu. Jorgandžije su startovale u LŠ remijem sa Portom i daće sve od sebe da se iskupe pred svojim navijačima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Lens - Lille
ID: 5829764

Ne samo da Lil nimalo ne podseća na onu ekipu koja je proletos osvojila titulu, nego je i započeo takmičenje u Ligi šampiona (i to remijem sa Volfzburgom), što mu predstavlja dodatno opterećenje koje bi neočekivano dobri Lans mogao da iskoristi. Zbog toga pokušajte sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Za izbegavanje
NEMAČKA 2 | 13:30
Fortuna Dusseldorf - Jahn Regensburg
ID: 5828852

 

Posle poraza od St. Paulija fudbaleri Jan Regenzburga odigrali su nerešeno sa Nirnbergom, ali su ih sjajni rezultati sa starta (četiri vezane pobede) zadržali na liderskoj poziciji. Fortuna je obično sigurna kod kuće, međutim, trenutno nema trijumf u Diseldorfu. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Koln - RB Leipzig
ID: 5829752

Lajpcig je letos prodao štoperski tandem Dajo Upamekano - Ibrahima Konate i ključnog vezistu Marcela Sabicera, otud i rezultati ispod očekivanja. Naravno, jednom će i Bikovima da krene jer i dalje imaju odličan tim, ali ovo je prilično zaguljen izlet i GG je jedini predlog.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.57)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Werder - Hamburger
ID: 5828857

HSV je prvenstvo otvorio pobedom na gostovanju Šalkeu, da bi potom četiri kola bio bez trijumfa. Lošu seriju prekinuo je minulog vikenda, ali em mu je rival bio Sandhauzen, em se i protiv njega namučio. Verder je u nešto boljoj formi, pa ćemo se usuditi da vam preporučimo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara