Čaglar Sojundžu (Lester) i Rahim Sterling (Man. Siti)
Čaglar Sojundžu (Lester) i Rahim Sterling (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti se sveti Lisicama

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 11:22

Pročitajte nekoliko predloga za 3. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Leicester - Man.City
ID: 5500790

Danas nas u Premijer ligi očekuju dva interesantna okršaja, a ovo je jedan od njih. Dok Siti sigurno gazi ka novoj tituli, Lester se bori za drugo mesto na tabeli i mogao bi da namuči Građane - uostalom, Lisice su u septembru slavile sa 5:2. Ipak, verujemo u revanš gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
PSG - Lille
ID: 5500887

 

Konačno jedna utakmica na kojoj bi prednost morala da ima domaća ekipa. Pari Sen-Žermen i Lil u derbi 31. kola ulaze izjednačeni na prvom mestu na tabeli, s tim da su Sveci u nešto boljoj formi. Domaći imaju malo problema sa povredama, ali i dovoljno veliki igrački kadar.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
RB Leipzig - Bayern
ID: 5501122

Bavarci su malo rasterećeniji od najbližeg pratioca jer imaju četiri boda prednosti, ali, to nikako ne znači da će na terenu biti opušteni. Bajern je vezao šest pobeda, a na samo jednom od tih mečeva nije dao bar tri gola. Birajte dvojku, uprkos izostanku Roberta Levandovskog.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Torino - Juventus
ID: 5500967

Današnja ponuda obiluje derbijima i ne bi trebalo propustiti ni torinski. Juve je u ovoj sezoni daleko od tima koji je bio strah i trepet za sve, a iz Italije stižu vesti o nesigurnoj sudbini trenera Andree Pirla (iako zvanično ima podršku uprave). Tradicija najavljuje dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Arsenal - Liverpool
ID: 5500791

U pitanju je drugi derbi u engleskoj eliti, a mi vam i na njemu preporučujemo dvojku, mada je ovde neizvesnija nego u Lesteru. Arsenal je daleko od mesta koje vodi u LŠ, a Liverpul i dalje ima šanse, ali mu neće biti lako. Crvenima bi pobeda mnogo značila pred gostovanje Realu.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
NEMAČKA 2 | 13:00
Karlsruher - Osnabruck
ID: 5501128

 

Da je Karlsrue iole sigurniji u poslednje vreme ovde ne bismo imali nikakvih dilema. Međutim, domaći su vezali tri remija, a kod kuće nisu slavili od kraja januara, pa je bolje da preskočite ovaj par, bez obzira na to što se rival bori za opstanak i što mesecima nema pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Dortmund - Eintr.Frankfurt
ID: 5501119

Radi se o svojevrsnoj uvertiri pred nemačku “poslasticu dana” (okršaj u Lajpcigu), a činjenice da se Dortmund i Ajntraht bore za plasman u LŠ i da su dva najefikasnija kluba, posle Bajerna, daju ovom meču dodatnu dozu neizvesnosti. Svi ishodi su realni, a GG3+ je najizglednije.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.7)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 21:30
Ath.Bilbao - Sociedad
ID: 5501360

Dva velika baskijska kluba sastaju se u finalu Kupa kralja, ali za prošlu sezonu! Rivali su se nadali da će ovaj meč odigrati pred navijačima, međutim, epidemiološka situacija još nije povoljna. U Sevilju stižu u sličnim, ne baš sjajnim formama, rizikujte sa tvrdim remijem.


Konačan ishod

Tip: X (2.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara