Hari Kejn (Engleska) i Niko Elvedi (Švajcarska)
Hari Kejn (Engleska) i Niko Elvedi (Švajcarska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Vembli guta Švajcarce

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.03.22. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 26. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 | 16:00
Eibar - Lugo
ID: 6274479

Lugo je ušuškan u sredini tabele španske Segunde bez ikakvih briga o opstanku, ali i stvarne želje da pojuri plej-of za Primeru. Eibar snažno hita ka povratku u elitu i trebalo bi da pobedi protivnika iz Galicije koji je sklon remijima, zbog čega ima uslova i za prelaz X-1.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:30
England - Switzerland
ID: 6274676

 

I jedni i drugi igraće na predstojećem Svetskom prvenstvu, ali dok se to od Engleske i očekivalo, Švajcarska je u grupi iza sebe ostavila osramoćenu Italiju. Domaći imaju mnogo bolji međusobni bilans, pa verujemo da će i sada slaviti. Golove je mudrije ostaviti po strani.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 15:00
Croatia - Slovenia
ID: 6274658

Hrvati i Slovenci bili su istoj grupi u kvalifikacijama i u ta dva okršaja svako od njih zabeležio je po pobedu kod kuće. Ali, na kraju su izabranici Zlatka Dalića izborili plasman u Katar, koji je poprište i ovog susreta. Očekujemo golove na obe strane, kao i pobedu Vatrenih.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 17:00
Finland - Iceland
ID: 6273899

Islanđani nisu uspeli da ponove uspeh iz kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. i čini se da je tamošnji fudbal ponovo u padu. Finci su do pred kraj bili u konkurenciji za baraž, a ovu utakmicu mogli bi da dobiju. Razmotrite i KMB 1&GG koje nije isključeno, a odlično plaća.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:30
Qatar - Bulgaria
ID: 6274122

 

Katar želi da se u svakom pogledu prikaže kao dostojan domaćin Svetskog prvenstva, ali kada god mu je rival neka evropska selekcija, pa čak i neka od jačih sa drugih kontinenata on gubi. Međutim, Bugari imaju problema, te je sve moguće. Zato je bolje da obiđete konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
R.Ireland - Belgium
ID: 6274649

 

Belgijanci su maestralno odradili kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a jedine remije zabeležili su u okršajima sa Češkom i Velsom na strani. Domaći umeju da budu prilično neugodni, što su osetile i Srbija i Portugalija, no, ovde prednost pripada protivniku, možda uz GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Netherlands - Denmark
ID: 6274663

 

Posle uspešno odrađenih kvalifikacija za SP Holandija i Danska okreću se pripremama za završni turnir u Kataru u okviru kojih će se i odigrati ovaj meč. S obzirom na to da su i jedni i drugi bili superiorni u svojim grupama treba očekivati kvalitetnu i efikasnu predstavu (GG).


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.9)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 19:45
Spain - Albania
ID: 6274666

Momci Luisa Enrikea nisu uvek bili na visini zadatka, ali došli su do onog što je bilo zacrtano. Albanci su poslednjih godina tu i tamo uspevali da iznenade, međutim, kvalitet im je daleko od Furijinog. Kec i 3+ su zagarantovani, a i kvota na duplu pobedu domaćih je dobra.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara