Gabrijel (Benfika)
Gabrijel (Benfika)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Duel PAOK-a i Benfike je kao stvoren za GG

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 11:18

Pročitajte nekoliko predloga za 15. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 20:45
St.Albans - Wealdstone
ID: 5085225

U pitanju su dva vrlo stara kluba – Sveci su osnovani 1908, a njihovi protivnici devet godina ranije – tako da imaju priličan broj međusobnih duela, iako se trenutno takmiče u različitim ligama. Vildston ima jednu pobedu više, ali su i remiji jednako česti, pa ih bolje obiđite. 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:30
Newcastle - Blackburn
ID: 5083507

Njukasl je prethodno izdanje Liga kupa okončao već u avgustu, ali to su bila neka druga vremena, koja se nama sada čine vekovima daleko. Blekbern je pre dve nedelje jedva prošao Donkaster, tako da su Svrake sada apsolutni favoriti, posebno posle subotnje pobede nad Vest Hemom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:30
Gent - Rapid
ID: 5083625

Bečlije su nekako preskočile Lokomotivu, ali sada je pred njima mnogo veći izazov od zagrebačkog debitanta u najjačem klupskom takmičenju. Jeste da Gent još traži sebe (u prvenstvu je startovao prilično "tunjavo"), ali je jači od Rapida i kec je prva varijanta, druga je 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Montpellier - Olympique Lyon
ID: 5082969

Sa minula tri gostovanja Monpeljeu Lion je odneo dva boda, pa to što je ambiciozniji i što ukupno gledano ima bolji bilans ne garantuje uspeh, pogotovu što su neki nosioci igre na izlaznim vratima. Tradicija obećava pogotke na obe strane, nju ispoštujte, a ishod zaobiđite.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.83)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Bournemouth - Crystal Pal.
ID: 5083784

 

Bornmut je ispao iz Premijer lige, a Kristal Palas je takmičenje okončao u donjoj polovini tabele, ali po sastavu je zaslužio bolji plasman. Da budemo iskreni, nijedan ishod nas ne bi iznenadio, te je najpametnije da i na ovoj utakmici pokušate sa golovima na obe strane.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 19:00
Millwall - Cheltenham
ID: 5083514

Napokon jedna utakmica na današnjem programu sa kojom nemamo dileme kada se radi o konačnom ishodu. Milvol je član Čempionšipa, čak i jači rivali ga teško dobijaju na njegovom Denu, dok Čeltenam igra u Ligi dva. Uostalom, i tradicija njihovih duela je na strani domaće ekipe.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
PAOK - Benfica
ID: 5083621

PAOK je u 1. rundi eliminisao Bešiktaš, a i prvenstvo Grčke započeo je pobedom, dok je Benfiki ovo prvi zvaničan susret, ali tradicija i kvalitet su na njenoj strani. Kako trener Solunaca Abel Fereira odlično poznaje Orlove (stigao je iz Brage), GG je izgledno koliko i dvojka.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.93)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Dynamo Kyiv - AZ Alkmaar
ID: 5083622

AZ je trebalo u subotu da otvori Eredivisiju protiv Utrehta, ali taj meč odložen je da bi imao više vremena da se pripremi za ovaj. To bi moglo da bude kontraproduktivno jer je sam start sezone i puleni Arnea Slota su daleko od željene forme, ali ako ne smete keca odigrajte GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara