Jelena Čanković (Čelsi) izvodi slobodan udarac
Jelena Čanković (Čelsi) izvodi slobodan udarac

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Lekcija za Ajaksovke

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 19. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 18:45
Ajax W - Chelsea W
ID: 7968213


Ženska ekipa Čelsija, za koju nastupa naša reprezentativka Jelena Čanković apsolutni je favorit u Amsterdamu (da je u pitanju i četvrtfinale Lige šampiona za muškarce verovatno bismo vam savetovali da tipujete na Plavce). Ne bi nas iznenadilo ni da bude puno golova, čak i 4+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.48)
Fiksevi dana
ENGLESKA 5 | 20:45
Barnet - Eastleigh
ID: 7968518


Mada je Barnet u poslednje vreme počeo da brljavi, kec na ovom susretu nema alternativu. Istli se nalazi na svega tri boda od zone ispadanja, istina, ima i nekoliko zaostalih utakmica, međutim, to ne menja činjenicu da nam uopšte ne uliva poverenje, za razliku od domaćih.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
ITALIJA 3 A | 19:30
Vicenza - Fiorenzuola
ID: 7968434


Ovo bi trebalo da bude još jedan siguran kec u današnjoj ponudi, s tim da kvotu na njega morate da pojačate kombinacijom. Zbog činjenice da Vičenca, koja je jednom nogom odavno u plej-ofu, ali ne igra preterano efikasno savetujemo vam 1&2+. Ako ste hrabri, stavite gol više.


 



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.47)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA W | 21:00
Benfica W - Lyon W
ID: 7968235


Još jedna utakmica Lige šampiona za fudbalerke i još jedna glatka dvojka, čak izglednija nego ona u Amsterdamu. Sa osam titula Lavice su rekorderke u ovom takmičenju, a poslednju su osvojile u maju 2022. Kvota na dvojku nije velika, ali je ona na duplu pobedu gošći sjajna.



Dupla pobeda

Tip: 2-2 (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 4 | 20:45
Bradford - Notts County
ID: 7968448


Bredford ima samo dva boda više nego protivnik, ali je i u malo boljoj formi. Domaći su doživeli poraze u prethodna dva kola, međutim, minulih meseci pružali su solidne partije. S druge strane, Nots Kaunti ne zna za trijumf od sredine februara. Jasno je da očekujemo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Truro City - Eastbourne
ID: 7967925


Nije baš lako tipovati ovaj par. Domaći su malo iznad zone ispadanja, dok je protivnik u njoj. No, Istburn je vezao dve pobede i remi, što mu daje razloge za optimizam. Kada se tome doda da domaćin ne blista na svom terenu, dobije se GG3+ kao najmudrija opcija za klađenje.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 6 SEVER | 20:45
B.Spartans - Buxton
ID: 7967934


Ovde bismo pokušali sa dvojkom. Prvo, Bakston ima osam bodova više. Drugo, poslednjih sedmica bio je u znatno boljoj formi (ako se ne računa subotnji poraz od Saut Šildsa). Spartanci su od sredine januara bili bez trijumfa, sve do meča sa Sautoportom za vikend. Rizikujte.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Hampton&R. - Welling Utd.
ID: 7968357


Ekipa Hempton&Ričmonda nalazi se na poziciji koja vodi u doigravanje za promociju, u lepoj je seriji rezultata i bez dileme bismo je smatrali favoritom da gosti u poslednje vreme nisu u usponu forme. Čak su slavili protiv lidera Jeovila na njegovom terenu. Preskočite ih.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara