"Kop"
"Kop"

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Ludogorec ne može da zaustavi Liverpul na dugo čekanom povratku u LŠ

Vreme čitanja: 3min | uto. 16.09.14. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 16. septembar...

KopNAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI

Izabrane vesti

DORTMUND – ARSENAL (tip ug3+, kvota 1,60

Ovi rivali su i prošle godine bili u istoj grupi, dobro se poznaju, a kako su se i jedni i drugi pojačali u ofanzivnoj liniji i praktikuju napadački fudbal verujemo da je ovde najbolje gađati golove, a ne pobednika. Na poslednjim mečevima ovih timova u svojim ligama je postignuto po četiri gola, a pošto je ovo prvo kolo timovi neće igrati toliko oprezno.

LIVERPUL – LUDOGOREC (tip pk 1-1, kvota 1,55)

Svaka čast Ludogorecu za prošlesezonski proboj u četvrtfinale Lige Evrope i ovogodišnju nadgradnju u vidu plasmana u elitni kup, ali za bugarskog prvaka Liga šampiona je, ipak, viši nivo. Tim iz Razgrada može da postigne gol (čak i dva na Enfildu ne bi bila iznenađenje), ali Liverpul je poznat kao tim koji odt starta melje rivale i sve reševa u prvih 15-20 minuta meča. Pet godina čekali su Crveni da se vrate u Ligu šampiona i verujemo da neće propustiti priliku da trijumf overe pre velikog odmora. 

OLIMPIJAKOS – ATLETIKO (tip ki2, kvota 1,95

Stadion Karaiskakis jeste vruće gostovanje, ali momci Dijega Simeonea su dokazali kako umeju da se nose sa pritiskom u tri duela sa Real Madridom u ovoj sezoni. Ni Grci nisu toliki bauk kod kuće kao što se misli, Olimpijakos je poražen na svom stadion dva puta u poslednje četiri utakmice Lige šampiona tako da ovde verujemo u pobedu prvaka Španije.

VREDI POKUŠATI

BENFIKA – ZENIT (tip ki2, kvota 3,70

Ovo više nije ona Benfika od prošle sezone kada su rivali padali na Lužu bilo u Evropi bilo u domaćoj ligi. Setubal jeste nastradao u prošlom kolu sa 5:0, ali su Orlovi pre tog meča bili neubedljivi, dok je Zenit imao nekoliko impresivnih pobeda u Rusiji, a u poslednja dva kola je trijumfovao u dva derbija – protiv Dinama i Lokomotive.

BLEKPUL – VOTFORD (tip kmb2&3+, kvota 3,15

Dok je Blekpul pre početka ove sezone imao nezapamćene probleme i nedovoljan broj igrača u ekipi, Votford je u vlasništvu Đampaola Poca i zbog toga često dobija fudbalere koji kvalitetom zaslužuju da igraju u prvoj ligi. Dvojka je ovde sigurna, a tip smo začinili sa tri ili više postignuta gola jer je Votford poslednji duel sa Blekpulom dobio sa 4:0, a i u šest od poslednjih devet utakmica gostiju je došao 3+.

JUVENTUS – MALME (tip tggGG3+, kvota 2,35)

U pobedu Juventusa niko ne sumnja, ali činjenica da se Stara dama lane mučila sa, na primer, Kopenhagenom i Galatasarajom, te da ume često da primi gol navodi nas na zaključak da bi ovde mreže mogle da se tresu na obe strane. Ne zaboravite da su Šveđani izgubili ova meča kvalifikacija u gostima, ali i da su na njima dali bar po gol, pa je u Pragu protiv Sparte bilo 2:4, a u Austriji sa Slacburgom 1:2.    

ZA IZBEGAVANJE

GALATASARAJ – ANDERLEHT

Na prvi pogled reklo bi se da su Turci favoriti, ali budite oprezni pre nego što ovaj par stavite na tiket. Galata uopšte ne uliva sigurnost, od početka sezone slavila je samo na gostovanju Bursi, uz poraz na penale od Fenerbahčea u Superkupu i remi bez golova pred svojim navijačima sa Eskišehirom. Anderleht je u malo boljoj formi, ali u poslednje vreme i on štuca, pa je vezao dva remija. Možda bolje ništa ne dirati, jer nas čak ni pobeda Belgijanaca ne bi iznenadila...

(FOTO: Action images)


tagovi

dojavepredlozzi i tipovanjasaveti za klađenjetipovanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara