Hulijan Alvarez (Man. Siti) šutira na gol Lutona
Hulijan Alvarez (Man. Siti) šutira na gol Lutona

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Lutonu ni promil nade protiv Sitija

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.02.24. | 11:21

Pročitajte nekoliko predloga za 27. februar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 20:30
Bournemouth - Leicester
ID: 7910178


Bornmut je vezao pet utakmica bez pobede, ali mu je poslednji trijumf bio baš u FA kupu, kada je savladao Svonsi sa 5:0. Lester jeste jači od kolega iz Čempionšipa - najzad, prvi je na tabeli - međutim, čini nam se da mu je forma u padu, zbog čega prednost dajemo članu elite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 20:45
Blackburn - Newcastle
ID: 7910228


Još jedan okršaj klubova iz prva dva ranga engleskog fudbala i još jedan meč u kojem je favorit onaj iz višeg, s tim da nam je ovde trijumf Njukasla još sigurniji, pošto se Blekbern nalazi u donjoj polovini tabele Čempionšipa. Istina, ume da odigra tvrdo, pa preskočite golove.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.48)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - KUP | 21:30
Sociedad - Mallorca
ID: 7909932


U pitanju je revanš utakmica polufinala španskog Kupa. Njihov prvi duel okončan je bez pogodaka, međutim, pre desetak dana Sosijedad je u prvenstvu slavio kao gost sa 2:1. Činjenica je da nije u nekoj spektakularnoj formi, ali isto važi i za rivala, te ipak očekujemo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
FRANCUSKA - KUP | 20:45
Olympique Lyon - Strasbourg
ID: 7909686


Lion je u februaru odigrao savršeno. Domaći su tokom ovog meseca znali samo za pobede i apsolutno je realno da ga i okončaju trijumfom u četvrtfinalu Kupa. U prilog tome ide i činjenica da je Strazbur vezao tri poraza, ali i međusobni bilans koji je znatno na strani Lavova.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 21:00
Luton - Man.City
ID: 7910206


Dvojka u Lutonu jedna je od sigurica dana. Domaći su tokom januara bili solidni, ali su poslednjih sedmica u očajnoj formi, a na ovom terenu naprimali su se golova čak i od Šefild Junajteda, koji je poslednji na tabeli. Siti čuva snagu za gradski derbi, ali DP 2-2 ipak je realno.



Dupla pobeda

Tip: 2-2 (2.25)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 21:00
Ross County - St.Mirren
ID: 7910230


Seriju od četiri poraza (odnosno deset kola bez trijumfa) fudbaleri Ros Kauntija prekinuli su trijumfom nad Livingstonom u subotu. Međutim, to je jedini klub koji je ispod njih na tabeli. Sent Miren stoji mnogo bolje i u poslednje vreme ne igra loše, pa nam “miriše” na dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Lincoln City - Shrewsbury
ID: 7909925


Ne samo da je razlika između rivala 10 bodova, koliko ih domaćin ima više, nego su im i forme drastično drugačije. Linkoln Siti je nanizao osam kola bez poraza, od toga je u prethodnih pet četiri puta slavio, dok je gost loše rezultate prekinuo tek u subotu. Naš izbor je 1&2+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.65)
Za izbegavanje
ENGLESKA 4 | 20:45
Salford City - Colchester
ID: 7910631


Salford Siti ima osam bodova više, ali je odigrao i utakmicu više nego njegov protivnik. Pritom, pre nekoliko dana doživeo je izuzetno ubedljiv poraz od Mensfilda (5:1). Kolčester je u poslednje vreme prilično sklon nerešenim ishodima, stoga je najbolje da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara