Detalj sa duela Dortmunda i Majnca
Detalj sa duela Dortmunda i Majnca

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Majnc drhti pred Žutim zidom

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 19. decembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


 


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Dortmund - Mainz
ID: 7753561


Dortmund gubi korak sa vodećima i radi mira u kući neophodna mu je pobeda pred odlazak na prvenstvenu pauzu. Majnc je u zoni ispadanja i to dosta govori o moralu gostiju, pa Milioneri ne bi smeli da se obrukaju. Njihovi dueli mahom donose 2-4, te razmislite i o kombinaciji.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Vredi probati
KLUPSKO SVETSKO PRVENSTVO | 19:00
Urawa RD - Man.City
ID: 7753006


Uravin trijumf nad meksičkim Leonom bio je iznenađenje pošto je šampion Azije beležio promenljive rezultate. S druge strane, baš to je razlog da ga Mančester Siti ne uzme zdravo za gotovo, pa iako Građani ne briljiraju birajte između njihove duple pobede i kombinacije 2&0-3.



Dupla pobeda

Tip: 2-2 (2.1)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Everton - Fulham
ID: 7753580


Za fudbalere Evertona glavni cilj je da nadoknade bodove koji su im oduzeti u šampionatu (i može se reći da im dobro ide). Da Fulam nije ovoliko raspucan u poslednje vreme, kec bi bio naša prva opcija. Ovako, bolje razmotrite GG3+. Uostalom, kvota na to je bolja nego na ishod.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Istanbulspor - Trabzon
ID: 7753040


“Fenjeraš” Istanbul sakupio je jednocifren broj bodova i utisak je da mu je neophodno pravo čudo da bi izbegao ispadanje, iako sezona još nije ni na polovini. Trabzon ima evropske ambicije i ekipu koja može da ih ispuni, a kako dvojka stiže uz 2-3 naš savet je kombinacija.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.5)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 16:30
U Craiova 1948 - Petrolul
ID: 7752936


Radi se o izuzetno nezgodnom paru. Prvo, gost bolje stoji na tabeli, ali tri boda prednosti nisu dovoljna da mu poklonimo poverenje. Drugo, domaćin je vezao nekoliko dobrih partija, međutim, rival je sklon nerešenim ishodima. Kada se sve sabere najbolje je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 21:00
Chelsea - Newcastle
ID: 7753592


Kvote favorizuju Čelsi, ali mi se ne usuđujemo da vam predložimo keca, a verujemo da se ni vi ne usuđujete da tipujete na Plavce jer su vas previše puta razočarali ove sezone. Kako su gosti posle nekoliko loših partija pružili jednu sjajnu možda je 3+ ipak najbolji izbor.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Port Vale - Middlesbrou.
ID: 7753575


Midlsbro je tokom decembra imao puno problema sa formom (tri poraza i samo jedna pobeda) i da mu je protivnik iole jači, dvoumili bismo se oko konačnog ishoda. Međutim, ni Port Vejl ne može da se pohvali izdanjima, zbog čega nam Jorkširci ipak deluju kao izraziti favoriti.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Werder - RB Leipzig
ID: 7753576


Pobeda nad Augzburgom i remi u Menhengladbahu, i to posle dva stizanja minusa donekle su skinuli teret sa Verdera i otežaće posao RB Lajpcigu, ali snaga i forma Bikova, kao i tradicija veliku prevagu daju dvojci. Ukoliko vam ta kvota nije dovoljna uparite je sa puno pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.62)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara