Stiven Berghajs i Entoni (Ajaks) proslavljaju gol protiv Sportinga
Stiven Berghajs i Entoni (Ajaks) proslavljaju gol protiv Sportinga

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Povrede sputavaju Dortmund

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.10.21. | 11:19

Pročitajte nekoliko predloga za 19. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - RB Leipzig
ID: 5909034

RB Lajpcig dosad se nije proslavio u LŠ. Kada tome dodate i neubedljiv start u Bundesligi i činjenicu da su Bikovi tek pred pauzu zaigrali malo bolje (pa posle nje izborili samo 1:1 u Frajburgu), jasno vam je da bi bilo prilično iznenađenje da na Parku Prinčeva izostane kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Besiktas - Sporting
ID: 5909076

Prethodnu pobedu u Ligi šampiona Bešiktaš je zabeležio u decembru 2017. Od tada zna samo za poraze i da mu dolazi sigurniji protivnik preporučili bismo vam dvojku bez puno razmišljanja. Međutim, i Lavovi umeju da zabrljaju, pa je sve moguće. Najbolje je da pokušate sa 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Milan
ID: 5909068

Milan niže dobre rezultate u Seriji A, ali povratak u evropsku elitu, čekan toliko godina ne ide baš po planu. Istina, namučili su Rosoneri i Liverpul i Atletiko, no šta im to vredi kad su i dalje bez ijednog osvojenog boda? Ovde bismo probali GG3+ ili rizikujte sa dvojkom.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.3)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Club Brugge - Man.City
ID: 5909063

Zahvaljujući remiju sa Pari Sen Žermenom i pobedi u Lajpcigu Klub Briž pomalo iznenađujuće deli prvo mesto sa Svecima. To bi trebalo da upozori Građane da nipošto ne smeju da ga potcene, bez obzira na to što su favoriti. Očekujemo i dosta golova, možda ih bude na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.32)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Liverpool
ID: 5909041

U pitanju je derbi 3. kola Lige šampiona, a samim tim i duel na kojem je sve moguće, posebno kada se u obzir uzmu poslednji rezultati rivala - Atletiko je pre dva vikenda pobedio Barselonu sa 2:0, dok je Liverpul u subotu "razneo" Votford (5:0). Naša preporuka vam je GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.4)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Ajax - Dortmund
ID: 5909058

Jedina nedoumica u grupi C biće krajnji redosled prve dve ekipe, a to će biti Ajaks i Dortmund, koji ne samo da imaju maksimalan učinak, nego deluju i apsolutno superiorno u odnosu na Bešiktaš i Sporting. Ovde odaberite KMB 1X&GG, Nemcima je povređena nekolicina startera.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (1.97)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
QPR - Blackburn
ID: 5909610

 

Rivali su u sličnim formama. Kvins Park Rendžers igra dobro kod kuće, ali je u subotu na gostovanju Fulamu izgubio sa čak 4:1. Blekbern je na dve utakmice na strani vezao poraze, pa je remizirao sa Koventrijem kao domaćin. Zato ćemo vam ipak preporučiti da tipujete na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Stoke - Bournemouth
ID: 5909587

Seriju dobrih rezultata Stouk je prekinuo u prošlom kolu na gostovanju Šefild Junajtedu. Lider Bornmut je u najboljoj formi u Čempionšipu i jedini još nije doživeo poraz, pa ćemo se usuditi da mu poklonimo poverenje, iako je domaćin nešto uspešniji u međusobnim okršajima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Cheltenham - Morecambe
ID: 5909372

I jedni i drugi igraju toliko loše da ništa osim izbegavanja ne možemo da vam preporučimo. Istina, Čeltenam je u subotu prekinuo seriju od pet poraza u različitim takmičenjima, međutim, to baš i nije dovoljno da mu poklonimo poverenje, čak ni protiv ovako neubedljivog gosta.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara