Davit Hočolava (Kopenhagen) i Hulijan Alvarez (Mančester Siti)
Davit Hočolava (Kopenhagen) i Hulijan Alvarez (Mančester Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Siti nastavlja u velikom stilu

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.24. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 13. februar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Copenhagen - Man.City
ID: 7873235


Postoji li iko ko se dvoumi oko toga ko će proći u narednu rundu, pa i oko toga ko je favorit u prestonici Danske? Svaka čast domaćima što su u grupi sa Bajernom, Galatasarajem i Mančester Junajtedom osvojili drugu poziciju, ali dolazi im rival sa kojim ne mogu. Gađajte 2&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Leicester - Sheffield W.
ID: 7873764


U današnjoj ponudi ima nekoliko utakmica oko kojih uopšte nemamo dileme, a ovo je jedna od njih. Lester igra sjajno i ne možemo ni da zamislimo scenario po kojem se Lisice neće na proleće vratiti u elitu. Što se Sova tiče, i dalje su jedan od glavnih kandidata za ispadanje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Swansea - Leeds
ID: 7873781


Ako tražite dvojku dana, mogli biste da je ponađete u Svonsiju. Jeste da su Labudovi pre nekoliko dana trijumfovali na gostovanju Halu, ali sa Lidsom, koji se bori za direktnu promociju priča će biti potpuno drugačija. Gosti su bez poraza od početka godine i favoriti su.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 21:00
Bristol City - Southampton
ID: 7873733


Još jedna izgledna dvojka dolazi nam iz Čempionšipa. Sautempton se sa Lidsom bori za drugo mesto na tabeli. Sveci imaju bod više i utakmicu više nego izabranici Danijela Farkea, ali su i u najboljoj formi u ligi, pa im dajemo prednost. No, ovo je par u kojem je i GG3+ realno.


 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
RB Leipzig - Real Madrid
ID: 7873257


RB Lajpcig je mnogo bolje igrao u LŠ, gde je bio drugi, iza Mančester Sitija, a daleko ispred Jan Bojsa i Crvene zvezde, nego u Bundesligi. Šta može da očekuje u duelu sa Realom? Da budemo iskreni - ništa. Sigurni smo da će Madriđani trijumfovati, iako imaju dosta povređenih.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 16:30
Gil Vicente - Vizela
ID: 7873734



Nema baš puno situacija u kojima bi se fudbaleri Žil Visentea mogli osećati kao apsolutni favoriti, no, ovo je jedna od njih. Vizela je “zalepljena” za dno tabele i vezala je pet poraza u različitim takmičenjima (neki od njih bili su veoma ubedljivi). Jasan vam je naš kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:45
Burton - Carlisle
ID: 7873467


Ne igra Barton baš sjajno. Istina, u prošlom kolu slavio je na gostovanju Bristol Roversu, ali i da se to nije dogodilo protiv Karlajla bi bio u prednosti jer gosti već više od mesec dana znaju samo za poraze. Ove ekipe nisu se puno sastajale, međutim, nama “miriše” i na 2-3.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Oxford - Wigan
ID: 7873483


Na prvi pogled ovo je utakmica sa kojom ne bi trebalo da imate problema. Oksford je na korak od mesta u baražu i ima čak 15 bodova više nego Vigan. Međutim, ne zna za pobedu već tačno mesec dana i u seriji je nerešenih rezultata. Sa druge strane, gost ne igra loše. Obiđite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara