Komentari na vest

Predsednik FS Argentine bez zadrške: Vidim Mesija u timu za Mundijal 2026.

R

Realnoo

pre 8 meseci

Zašto bi igrao na sledećem SP? Nema potrebe. Neka ga pamte kada je bio na vrhu sveta to je najbolja moguća završnica karijere u reprezentativnom dresu. Ko zna na šta će Argentina ličiti za 4 godine i kako bi on igrao u 40. godini.
M

Mesi prop'o

pre 8 meseci

Ma gde ce da igra, on se sad jedva vuce po terenu, kamo li za 3 godine
M

Mesi prop'o

pre 8 meseci

2026: Mesi u starnih 11, stavili mu stolicicu na nekih 20-25m od protivnickog gola jer tad vise ne moze ni da trci, posto se vec sad godinama slepa, i ceka da lopta dodje do stolicice. Onda ustane i u zavisnosti od situacije, ili sutne ili prosledi nekome, i vrati se u stolicu. Ako mu neko obori suncobran, to je slobodnjak sa njegove omiljene pozicije. Ako ga neko slucajno mrko pogleda, to je odmah penal.
G

Gaizka

pre 8 meseci

I takav bi bio medju najboljim igračima, kad lopta dodje do njega dešava se magija. Ima ko će da trči.
o

opssa

pre 8 meseci

Mesi prop'o, sve to sto si napisao vazi za Ronalda. Messija i dalje i ovim godinama ima svugde na terenu, dok tvoj miljenik samo seta i ceka penal
P

Penal majstor

pre 8 meseci

Ako mu budu svirali opet 7 penala u 7 utakmica zašto da ne? Ali, obično u takvim situacijama Bog udesi da te nešto opali po ušima, ako je pametan, zadovoljiće se urađenim, a ako bude bio pohlepan, doživeće katastrofu.
G

Gaizka

pre 8 meseci

Zašto ne bi uživao da igra za svoj narod i svoju državu?
9

999

pre 8 meseci

Ako protivnici opet naprave 7 penala, opet ce mu i svirati.? Tako funkcionise igra, fudbal. Mada lazete da je bilo 7, al ajd.. Sta se drugo moze ocekivati od covjeka koji misli da je Ronaldo na nivou najveceg svih vremena, Lea Mesija.
G

Gaizka

pre 8 meseci

Bez problema će igrati i naredno SP, uživa u fudbalu, osvojio je Boginju za svoj narod baš kao i Mario Matador Kempes i Dijego Armando Maradona, sada je kompletan, zaokružio je svoju karijeru i uživa punim plućima. A poruka za Van Gala naravno, QUE MIRAS BOBO??? QUE MIRAS BOBO?? ANDA P'ALLA! Idi tamo, gubi se!
g

gostttt

pre 8 meseci

Poseti psihologa dok ne bude kasno