""
""

Predugo je čekao na povratak, da ga sad ne bi nagradili: Medojeviću novi ugovor u Ajntrahtu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.17. | 19:43

„U finalu u Berlinu videli smo koliko može važan da bude za nas i drago nam je da nastavljamo dalje sa njim“, rekao je sportski direktor Fredi Bobić

Pravda je zadovoljena! Slobodan Medojević je posle svega što je proživeo u poslednjih godinu i po dana dobio zasluženu nagradu, a to je novi ugovor sa Ajntrahtom do leta 2018. godine.

Izabrane vesti

Nekadašnji veliki talenat srpskog fudbala je nedavno protiv Borusije iz Dortmunda u finalu nemačkog kupa prvi put zgazio na teren posle 441 dana čekanja, odnosno teške povrede Ahilove tetive koju je doživeo u martu 2016. godine protiv Borusije iz Menhengladbaja.

Rehabilitacija je trajala dugo, može se reći i predugo, ali je definitivno bilo vredno čekanja. Niko Kovač ga je gurnuo u tim u finalu, posle čega je usledilo oduševljenje lokalnih medija. Međutim, očekivanja oko novog ugovora nisu bila previše optimistična, ali je on ipak usledio.
„Svesni smo Medojevićevih kvaliteta i nadamo se da ćemo biti u mogućnosti da računamo na njegove usluge u potpunosti tokom njegove sezone. U finalu u Berlinu videli smo koliko može važan da bude za nas i drago nam je da nastavljamo dalje sa njim“, rekao je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić.

Medojević (26) je ponikao u Vojvodini i igrao za sve mlađe selekcije Srbije, a Karađorđe je napustio u januaru 2012. godine kada je potpisao ugovor sa Volfzburgom. Od avgusta 2014. godine je član Ajntrahta.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajntraht FrankfurtEvropaNemackaSlobodan Medojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara