Detalji sa utakmice između Nice i Marselja (©Reuters)
Detalji sa utakmice između Nice i Marselja (©Reuters)

Prekid u Nici: Paje razbesneo domaće navijače, Sampaoli hteo da se bije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.08.21. | 22:40

Preplavili su navijači Nice teren i naterali nadležne da prekinu utakmicu

Vodila je Nica golom Kaspera Dolberga iz 49. minuta, ali po ulasku u 75. minut igre nastao je haos. Dimitri Paje je bacio flašu ka navijačima domaće ekipe, bila je to iskra koja je izvazvala nezadrživi plamen. Navijači su se domogli terena, krenulo je obračunavanje, stjuardi i fudbaleri Nice su pokušavali da spreče veći haos. Sudija je prekinuo meč i poslao igrače nazad u svlačionicu. Situacija se smirila - samo na trenutak.

U novom talasu opšte havarije glavnu reč je vodio Horhe Sampaoli. Pojedini mediji tvrde da je hteo da se obračuna sa štoperom Nice Žan Kler Todibom, utisak je da su mu meta bili navijači. Proključala je argentinska krv, jedva su ga igrači i saradnici iz stručnog štaba obuzdali.

Izabrane vesti

Francuski mediji otkrivaju da su navijači u neredima raskrvarili leđa Pajeu, kao i da se pojedinim igračima Marselja vide tragovi davljenja. Defanzivac ekipe sa Velodroma Luan Peres je doživeo povredu vrata.

Situacija se smirila na terenu, ali se i pola sata posle prekida i dalje veća da li su stvoreni potrebni uslovi da se utakmica nastavi... Prema pojedinim izveštajima, fudbaleri Marselja odbijaju da se vrate na teren.



tagovi

Dimitri PajeHorhe SampaoliKasper DolbergNicaMarseljFrancuska Liga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara